De frankeermachine kopen

Dankzij de opkomst van de frankeermachine is hij nu een zeer succesvolle eigenaar van een eigen firma. Zijn organisatie is een zwembad verzorgingsfirma en hij wordt rijker dan ooit, zeker vanaf het nieuwe jaar. De frankeermachine heeft ertoe bijgedragen dat de postkantoren hun organisatie volledig moesten aanpassen. Reorganisaties vonden op de postkantoren plaats in veel landen, in aanvulling op het samensmelten van de Vereniging van Europese postbedrijven, zijn er meer en meer postbodes, de werkloos zijn, dit is ook deels te wijten aan de steeds kleinere verkopen van postzegels omdat veel bedrijven gebruik zijn gaan maken van een frankeermachine of meer frankeermachines. Men kan een frankeermachine huren, leasen of een frankeermachine kopen.

Eigen bedrijf en frankeermachine kopen

Andre Vierwortel zat niet bij de pakken neer als een voormalige postbeambte en heeft niet de handdoek letterlijk niet in de ring geworpen.

Hij was met zijn oprot premie instaat om te profiteren van de training om deel te nemen als een poolboy. Hij is nu de trotse eigenaar van een kleine eenmanszaak waarin hij zelf de baas is. De enige beschuldiging die hij had is de controle en de verandering van het overheidsbeleid. Voorheen stond hij achter de balie bij het postkantoor in Almelo. Als je de moeite neemt om het verhaal van André zelf aan te horen, dan leer je al heel snel dat veel bedrijven de post afhandeling in eigen handen hebben genomen. Slechts een klein aantal MKB bedrijven en particulieren komen nog om hun poststukken en brieven aan te leveren op het postkantoor. Andre heeft van de nood een deugd gemaakt. Het kostte hem een baan, maar de nieuwe invulling geeft hem het grote werk en het daarbij behorende geld. Hij vindt het daarnaast erg leuk om binnen en buiten te werken. Het was een medewerker van het bedrijf Externe Publiciteit (een dochter van Adeko) die hem de tip over naar een nieuw beroep had gegeven. Om te worden omgeschoold tot poolboy heeft Andre twee maanden stage in Miami en Sarasota (waar erg veel mooie blonde vrouwen zijn) gevolgd. Eindelijk kon hij het einde aan daarvan van start, iets waar een normaal persoon acht maanden voor nodig heeft. Gedreven door zijn volle ontwikkeling heeft hij zes maanden gewonnen en kon daardoor sneller leren omgaan met chemicaliën, daar dat wat moeilijk voor Andre was. Maar met de steun van zijn vrouw Gerda was hij er toch redelijk snel in geslaagd.

Kosten reduceren met een frankeermachine kopen

Met Andre het gaat voor de wind en hij moet eigenlijk dankbaar zijn dat zo veel bedrijven overgestapt zijn tot de aankoop van een frankeermachine. Andre, hoef je nu niet meer uit te leggen dat de aankoop van een frankeermachine hem heeft gered. Tijd en geld kan men sparen met een frankeermachine, er kan 12% bruto alleen al bespaart worden op de verzendkosten. Natuurlijk moet je ook rekening houden met de kosten van het controleapparaat, maar zelfs dan betaald de aanschaf zichzelf snel terug.

Geavanceerd
Dit zijn de machines, die de poststukken wegen, van de juiste porto voorzien, verzamelen en in een postzak stoppen. Dus een frankeermachine kopen is nog niet zo een slecht idee.

Meer informatie: http://www.frankeermachine-bestellen.nl/