Kartta
Image default
Business / Business Services

Een uitleganimatie? Goed idee!

Een uitleganimatie? Goed idee!

Misschien is het je opgevallen dat steeds meer bedrijven een uitleganimatie op hun site en social media kanalen hebben staan. Bijvoorbeeld een promotie voor een nieuw product, een uitlegvideo (explanimation) van hun dienst of een whiteboard animatie die de voordelen van hun aanbod toelicht. Misschien dacht je toen: “Dat wil ik ook!”.

Me-too-marketing (hetzelfde doen als de rest) is niet altijd een goed idee. Maar bij uitleganimaties wel. Op dit gebied wil je niet achterblijven, want ze werken. Uitleganimaties leveren je meer website traffic op, bezoekers blijven langer op je site en klikken vaker door. En het aller belangrijkste: uitleganimaties zorgen dat mensen eerder tot aankoop overgaan. Het levert je dus meer omzet op. Natúúrlijk wil jij dan niet achter blijven. Maar hoe pak je dit aan?

Laat een specialist je uitleganimatie maken

Gelukkig kun je een specialist jouw uitleganimatie laten maken. Donker Media, gevestigd in Eindhoven, is zo een specialist, die inmiddels vele jaren ervaring heeft met het maken van 2D/3D animaties, explanimations (uitlegvideo’s) en whiteboard animaties. Donker Media gaat uit van maatwerk en gelooft in een nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Daardoor is elke uitleganimatie die door deze animatiestudio wordt opgeleverd uniek en volledig toegespitst op jouw product/dienst en passend binnen de bedrijfsstijl en bedrijfscultuur. De animatoren van Donker Media zijn gepassioneerde professionals, die trots zijn op hun werk. Ze beheersen de modernste technieken en software en hebben maar één doel voor ogen: dat de klant tevreden is met een video die de beoogde doelen behaalt. Een animatie is echter meer dan techniek, daarom heeft Donker Media ook communicatie-experts in dienst, die alles weten van marketing en communicatie. Samen met jou, de klant, vormen we een winning team!

Klaar voor resultaat?

Ben jij ook klaar om je omzet een boost te geven? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Donker Media. Samen kijken we wat je wilt bereiken en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Kijk eens op onze website voor meer informatie.

Related Posts

Een rieten dak

verbeter je website

Grafstenen zoeken in de omgeving van Utrecht was makkelijker dan gedacht