Kies voor het gemak van kunststof bakken

Iedere ondernemer kan wel genieten van de luxe die een specialist op het gebied van kunststof palletboxen kan aanbieden. Ondernemers in iedere branche profiteren van de uitstekende service van Alpac. U hoeft dus niet persé werkzaam te zijn in een bepaalde bedrijfstak om te kunnen profiteren van onze lage prijzen en snelle leveringen. In ons brede assortiment vindt u producten die van toepassing zijn in vrijwel iedere branche. Of u nu bakker bent of loodgieter, wij verzorgen voor ieder werkveld de juiste kunststof producten zoals pallets en kunststof bakken. Zelfs producten die nog niet in ons assortiment zijn opgenomen maar waar wel vraag naar is zullen wij voor u ontwikkelen. Hierbij denken wij graag creatief mee met onze klanten. En komen we samen tot een kosten effectieve en duurzame oplossing. Ook voor al uw material handling oplossingen ben u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast komen onder andere kunststof stapelbakken, euronorm bakken en magazijnbakken voor in ons assortiment.

Uitstekende retourgarantie van kunststof bakken en pallets

Het aankoopproces bij Alpac kan als prettig worden ervaren, dit mede door een groot assortiment van kunststof bakken. Wij hebben deze met de grootste zorg samengesteld zodat u een tevreden klant bent, blijft of wordt. Zo hebben wij veel aandacht besteed aan de vormgeving van onze webshop. Deze is zo ingericht dat u altijd de producten kunt vinden die u zoekt en dat u ze snel en veilig kunt bestellen. Een snelle levering van uw producten is vanzelfsprekend. Daarnaast krijgt u tien dagen bedenktijd, is het product toch niet helemaal niet helemaal naar wens? Dat kunt u binnen tien dagen retourneren. Zoals gezegd garanderen wij een snelle levering maar plaatst u een bestelling ter waarde van minimaal €200,- dan is de levering van uw producten geheel gratis. 

Grootste collectie kunststof bakken en pallets

De breedte van het assortiment van een specialist doet velen nog verbazen. Echter verdien je niet zo maar de naam van een professional. Voor iedere branche bieden wij passende producten aan. Maar wij leveren ook maatwerk. Zelfs standaard producten uit ons assortiment kunnen wij voor u aanpassen naar uw wens. Onze producten zijn van Europese kwaliteit. Dat wil zeggen: sterke, duurzame producten. Tot ons assortiment behoren onder andere: distributiebakken, nestbare bakken, stapelbare bakken, kunststof palletboxen, inklapbare bakken en kunststof pallets. Uiteraard maken wij tijdens het productie proces uitsluitend gebruik van de beste machines en gereedschappen en de voornaamste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen van onze kunststof pallets en bakken.