Kartta

R7s led dimbaar maken

R7s led

R7s led is een prima vorm van verlichting voor R7s aansluitingen. Het is dan ook zeker aan te raden om deze lampen aan te schaffen. In eerste instantie lijken ze in aanschaf wel wat duurder, maar als je weet dat deze lampen minimaal vijf keer zo lang mee gaan dan andere soorten lampen, valt het prijsverschil eigenlijk wel weer mee. Sterker nog, deze lampen kosten dan een stuk minder voor je eigen gevoel.

De energierekening

Maar niet alleen in aanschaf is er een merkbaar verschil tussen R7s led lampen en andere verlichting. Deze led verlichting is namelijk een heel stuk zuiniger dan andere soorten led verlichting. Het verbruikt dus minder energie, terwijl het wel dezelfde prestaties kan leveren. Het verschil in het gebruik van stroom kan wel tot 85% oplopen, een led lamp verbruikt namelijk 85% minder stroom dan andere lampen. Vooral als je meerdere lampen gaat vervangen ga je het verschil merken aan de energierekening.

Het milieu

Maar niet alleen de stroom rekening profiteert van R7s led lampen, maar ook het milieu. Doordat de lampen minimaal vijf keer langer meegaan, hoeft er minder milieuvervuilende R7s led verlichting opgeruimd te worden en wordt er dus minder beroep gedaan op het milieu. Maar ook hoeft er minder stroom opgewekt te worden aangezien de lampen een stuk zuiniger zijn. De lampen verbruiken maar 15% van hetgeen dat andere lampen dat ook produceren.

Ben je dus op zoek naar betaalbare led lampen, maar wil je niet te veel uitgeven? Dan is het zeker aan te raden om je lampen te vervangen door led verlichting, bijvoorbeeld een R7s led lamp. De investering zul je er zeker uit halen in led lampen, gezien de lange levensduur en de goede kwaliteit van de lampen.

https://www.leds-depot.be/led-230v/r7s-led-lampen.html