Kartta
Image default
Business / Business Services

Airco huren tegen een scherp tarief?

 

Wilt u als particulier een airco huren voor in uw woning? Of wenst u om een airco te huren voor op de werkvloer, voor op kantoor? Bij ons bedrijf heeft u ruime keuze wat betreft de huur of lease van airconditioning. Daarnaast installeren wij alles voor u.

Een airconditioner huren is zeer prettig wanneer weersomstandigheden uw gemoedstoestand of gezondheid aantasten. Met frisse lucht op de juiste temperatuur zorgt u ervoor dat u prettig kunt leven. In de warme maanden heeft u een lekker koel huis en in de koude maanden heeft u warme woning. Ja, u kunt airco’s huren die niet alleen verkoelen, maar evenzeer kunnen verwarmen.

Neem direct contact op en kies voor het leasen of huren van een airco in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Airco leasen

Met airco leasen kunt u voor geruime tijd het comfort genieten dat professionele klimaatbeheersing met zich meebrengt. U heeft de keuze uit verschillende type modellen en formaten luchtbehandel units. Elk type is bedoelt voor een specifieke locatie en situatie.

Wij geven u advies bij het leasen van een airconditioning. We zullen letten voor welk gebruik het bedoeld zal zijn, bijvoorbeeld voor particulier gebruik, voor op kantoor of voor instellingen.

Al met al is een airco leasen een buitenkans voor mensen die langdurig van klimaatbeheersing gebruik willen maken.

Airconditioning split unit

Een airconditioner heb je in vele soorten en maten. Zo is er ook een airconditioning met split unit.

Deze zijn zeer veel voorkomend. Dat komt met name door de efficiënte werking van het split unit systeem. Warme en koude luchtstromen door het systeem zijn goed van elkaar geïsoleerd wat een split airco tot een van de efficiënste airconditioners maakt.

In dit geval is een unit buiten aangesloten op de buitenlucht die verse lucht aanzuigt. Een andere unit staat op de plek waar verwarmde of verkoelde lucht terecht moet komen. Oude lucht gaat naar buiten via een andere gasslang.

Wil je ook gebruik maken van een airconditioning met split unit? Neem dan een kijkje op onze site.