Kartta
Image default
Business / Business Services

VT2000 – VT2000 VvE beheer (in Rotterdam)

 

Totaal beheer of een deel van het beheer voor de VvE uitbesteden? Het is goed om eerst te inventariseren aan welke diensten de Vereniging van Eigenaren behoefte heeft. Dit kan in een persoonlijk gesprek met een VvE beheerder. Op basis daarvan kan bepaald worden of het hele beheer wordt afgenomen of een deel van het beheer. Een goede VvE beheerder kan zowel een deel van het beheer verzorgen als het hele beheer, inclusief de bouwkundige begeleiding. Het is belangrijk om erop te letten dat De VvE beheerder ook de bouwkundige diensten kan verzorgen. Een VvE heeft regelmatig bouwkundig advies nodig; het is beter om te werken met een VvE beheerder die werkt met eigen bouwkundigen.

VT2000

VT2000 is een voorbeeld van een professionele beheerder die Verenigingen van Eigenaren volledig kan ontzorgen. Klantvriendelijkheid en snelheid staan centraal bij ons bedrijf.  Ons team staat 24 uur per dag een team paraat om u bij calamiteiten van dienst te zijn. Middels het gebruiksvriendelijk programma Twinq maken we een persoonlijke portal voor uw VvE.

VT2000 heeft ook een dochteronderneming: De Amsterdamse VvE Beheerder. Deze organisatie is actief in de regio groot Amsterdam, waaronder als VvE beheerder in Amstelveen. 

Persoonlijk beheerteam

Bij VT2000 krijgt u een eigen persoonlijke beheerder toegewezen. Hierdoor heeft u altijd direct contact. Op deze wijze heeft u persoonlijk contact en wordt miscommunicatie voorkomen. VT2000 werkt bovendien met Twinq. Alle documenten met betrekking tot uw complex worden in de portal opgenomen. De leden van uw Vve  kunnen hierdoor de documenten inzien. Transparantie staat immers hoog in het vaandel bij VT2000.

Contact

Om de VvE te helpen bij de overstap is er een stappenplan en een GRATIS overstapservice. Onze collega’s helpen u graag verder als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, tel: 0174-286262 of info@vt2000.nl. U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie over VT2000 in Rotterdam. VT2000 VvE beheer is in Rotterdam de goede keuze.