Kartta
Image default
Business / Business Services

Met spoed een garage vinden uit Veenendaal

Ik had met spoed een garage nodig uit de omgeving van Veenendaal. Ik was namelijk aan het rijden op de snelweg en hoorde al een tijdje een raar geluid bij de motor vandaar komen. Toen kreeg ik op mijn dashboard een rood icoontje te zien en dat betekent dat het echt niet goed zit en meteen aan de kant van de weg moet gaan staan. Dit heb ik ook gedaan en meteen ANWB gebeld voor hulp. Ik kon het niet geloven dat dit was gebeurt.

Zo snel mogelijk mijn motor repareren door de garage uit Veenendaal

Van de ANWB moest ik meteen door naar een garage in de omgeving van Veenendaal om te kijken wat er aan de hand was, maar ik mocht er sowieso niet meer inrijden. Dat was ook logisch want er was iets mis met de motor, die was oververhit geraakt en er was iets mis met de olie die erin zat. Nadat we hebben gekeken waar we zo snel mogelijk met de auto terecht konden, kwamen we bij garage geurtsen uit. Daar werd ik al opgevangen door een van de medewerkers waar ik mijn verhaal moest doen wat er precies was gebeurd.

Wat een goede service!

Nadat ze aandachtig en zorgvuldig naar de auto hebben gekeken, was er dus een gat in de motor gekomen waardoor er olie uit was gelopen en de hele motor kapot was gegaan. Dit was natuurlijk niet even een klusje wat in een keer opgelost kon worden. Dus ik kreeg een leenauto mee die ik tijdelijk kon gebruiken terwijl zij naar de schade gingen kijken en het voor mij gingen repareren. Hier was ik al super blij mee, maar toen ik mijn auto weer ging ophalen omdat hij weer was gemaakt was ik helemaal verbaasd. Ze hadden hem nog even snel gewassen en mijn auto was weer zoals nieuw. Zelfs de kosten voor de reparatie vielen mee! Echt een top garage dit!

Wilt u meer weten over de diensten van Garage Geurtsen? Bekijk dan de website van Garage Geurtsen voor meer informatie over het bedrijf en wat zij voor jou kunnen betekenen.