Kartta
Image default
Business / Business Services

Alles wat u nodig heeft omtrent hijsen bij de Hijswinkel

Hijswinkel is dé plek voor alles wat u nodig heeft rondom hijsen. U kunt onder andere hijsmiddelen als kranen, hefgereedschappen en takels bij ons halen. Wij garanderen dat onze hijsmiddelen van hoge kwaliteit zijn en dat ze zo snel mogelijk bij u geleverd worden. Echter wat uiteraard het belangrijkste is rondom hijsmiddelen is de veiligheid, onze hoogste prioriteit bij onze middelen en waar wij ons altijd voor hard zullen maken. De fysieke veiligheid van onze producten is dus altijd gegarandeerd, maar bij ons kunt u natuurlijk ook in een veilige omgeving betalen zodat uw geld ook veilig is. Lees vooral verder als u vragen heeft of contact met ons op wilt nemen!

Hijswinkel: een uitgebreid assortiment

Wij van Hijswinkel hebben een ruim assortiment aan hijsmiddelen. Enkele voorbeelden: hijsmiddelen, afstandsbedieningen, valbeveiliging, kranen, lieren, werkplaatsinrichting, hefgereedschappen en takels. Voor alle situaties waarbij u iets moet hijsen hebben wij dus het juiste gereedschap. Wat deze categorieën nou precies inhouden zullen wij u even uitleggen. Onder hijsmiddelen vallen hijsogen, hefmagneten, hijskettingen, ladingspanners en harpsluitingen. Afstandsbedieningen zijn uiteraard nodig om alle machines te kunnen gebruiken. Valbeveiliging is zeer belangrijk en bestaat uit producten als vanglijnen, valstopapparaten en veiligheidsharnassen. U heeft bij ons keuze uit drie soorten kranen: bovenloopkranen, portaalkranen en werkplaatskranen. Bij lieren en takels kunt u kiezen uit elektrische of handtakels en lieren. Iets anders wat altijd erg belangrijk is, ook voor de veiligheid, is een goede werkplaatsinrichting. Denk hierbij aan liften, lasthaken, positioneerders en veerbalancers. De categorie hefgereedschappen is een brede categorie van bijvoorbeeld palletwagens, vezels en machineheffers. 

Onze site

Wat wij hier hebben samengevat is nog maar een klein deel van ons assortiment. Wij hebben u namelijk nog veel meer te bieden. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal kunnen aanbieden? Wij raden u aan om dan een kijkje te nemen op onze site. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden, zodat u ons kunt bellen met uw vragen of ons kunt bereiken via WhatsApp. Wij hebben altijd onze specialisten klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Op onze site kunt u meteen onze reviews lezen.