Kartta
Image default
Business / Business Services

Huur een opslagruimte in Amsterdam voor een vaste lage prijs bij Opslagman

Bij Opslagman kun je nu voor een vaste lage prijs een opslagruimte huren in onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Opslagruimtes worden steeds populairder in ons land (en vooral onze hoofdstad) door het grote tekort aan woonruimtes in de Randstad. Steeds meer studenten moeten in hostels en bij vrienden verblijven omdat er geen woonruimte voor hen is en de studiestad te ver is van hun oude woonplaats. Een box bij Opslagman is in dit geval een ideale oplossing. Zo heb je altijd al je spullen op één plek en hoef je niet continu je spullen te verslepen van A naar B. Ook als je een kleine studentenkamer hebt, kan dit ideaal zijn. Een box is vaak goedkoper dan een grotere kamer, studio of appartement. 

Voordelen van een opslagruimte huren in Amsterdam

Het huren van een opslagruimte in Amsterdam kan vele voordelen bieden. Éen van de voordelen is dat je het gehele huur- en betalingsproces online kunt regelen. Je kunt online aangeven welk formaat box je wenst te huren en welke vestiging. Ook is een groot voordeel dat de box iedere dag toegankelijk is tussen 6 uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds. Deze openingstijden zijn ingesteld zodat er wel een duidelijk overzicht blijft over wie er wel en niet iets te zoeken is. Een ander groot voordeel is dat de prijzen relatief laag zijn. Je betaald een klein vast bedrag per maand en daarvoor heb je al een behoorlijke ruimte om al je spullen in op te slaan. Ook zijn er geen addertjes onder het gras of verborgen kosten, je weet meteen waar je aan toe bent en het bedrag wat er staat, is het bedrag dat je maandelijks moet betalen aan Opslagman. Ook kun je op elk moment online de huur weer opzeggen en dit is geheel kosteloos. 

Hoeveel capaciteit heb ik nodig?

Hoeveel capaciteit je nodig hebt, hangt af van hoeveel spullen je wilt opslaan en hoe groot de formaten van je spullen zijn. Met de opslagcalculator van Opslagman kun je precies berekenen hoe groot jouw box moet zijn zodat je alles kunt opslaan.