Kartta
Image default
Business / Business Services

Persoonsbeveiliging inhuren voor een veiliger gevoel

Door het veranderende tijdperk van criminaliteit komen afpersing en een onveilig gevoel vaker voor bij mensen, waardoor persoonsbeveiliging inhuren soms noodzakelijk kan zijn. Het kan daarentegen ook een fijner gevoel geven wanneer u een bekend persoon bent in Nederland en u extra risico loopt op ongewenste aanrakingen of opmerkingen. Dit betekent niet dat persoonsbeveiliging inhuren leidt tot slechts beveiliging op straat, maar ook in uw onderneming of tijdens een druk evenement zullen zij u bijstaan. Onze teams zullen ervoor zorgen dat u een veiliger gevoel krijgt en het risico op ongewenste gebeurtenissen beperken. 

Mogelijkheden bij persoonsbeveiliging inhuren

Bij persoonsbeveiliging inhuren bieden wij u getrainde bewakers en profilers. Profiling is een methode om dreiging in de voorbereidingsfase te ontdekken. U kunt ons team inhuren voor VIP’s, bekende Nederlanders, maar ook simpelweg wanneer u een onveilig gevoel heeft. Onze persoonlijke beveiligers spreken meerdere talen en zijn zeer betrouwbaar. Ze houden afstand wanneer u dit fijner vindt, maar zijn altijd dichtbij u wanneer er zich dreiging voordoet. U kunt ervoor kiezen om onze beveiligers in te huren in casual kleding of in uniform. De casual kleding zorgt ervoor dat het men niet gelijk opvalt dat het beveiligers betreft. Op die manier kunnen de beveiligers uw veiligheid alsnog beschermen. Bovendien zijn onze beveiligers getraind in verschillende verdedigingstechnieken, zoals ‘krav-maga’.

Garant voor veiligheid bij persoonsbeveiliging inhuren

Tenslotte kunt u kiezen voor de combinatie van persoonsbeveiliging en profiling. Dit is vooral de perfecte oplossing wanneer u zich erg bedreigd voelt in uw huidige omgeving. Hierbij vullen de beveiligers meerdere taken tegelijk uit en zorgen zij dat u een veiliger gevoel krijgt. Naast persoonsbeveiliging inhuren en profiling, biedt Secret Security Service ook nog andere diensten aan. Zo kunt u ook beveiligers inhuren voor winkelsurveillance of verkeersregelaars. Tenslotte werkt Secret Security Service samen met diverse partners om kennis te delen en om betere beveiliging te bieden. Door jarenlang ervaring in beveiliging in zowel het binnen- en buitenland beschikken wij over genoeg kennis om u een veiliger gevoel te geven. 

Wilt u persoonsbeveiliging inhuren of wilt u meer informatie over een van onze andere diensten? Ga dan naar www.secretsecurityservice.nl en neem gerust contact met ons op.