Kartta
Image default
Business / Business Services

Oud ijzer laten ophalen in Utrecht?

Heeft u oud ijzer liggen in Utrecht die u graag wilt laten ophalen? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan bij Struijk, wij kunnen het ophalen van 300 kilogram. Chris Struijk is gespecialiseerd in het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van al uw oud ijzer en metalen, en dat doen we inmiddels al meer dan 65 jaar! Doordat we zoveel ervaring hebben weten we wat er allemaal bij komt kijken, en zijn we de meeste problemen geassocieerd met het ophalen van oud ijzer al een keer tegengekomen. Daarom kunnen we op een snelle en efficiënte manier uw oud ijzer ophalen, en deze op een veilige en milieubewuste manier verwijderen. Vervuiling wordt niemand blij van. 

Chris Struijk voor oud ijzer ophalen in Utrecht

Chris Struijk staat dus voor u klaar om uw oud ijzer in Utrecht op te halen, maar we kunnen nog veel meer voor u betekenen! Wij kunnen namelijk ook gratis containers plaatsen waar u al uw oud ijzer in kwijt kunt. Hartstikke makkelijk wanneer u regelmatig oud ijzer afval heeft, en makkelijk voor ons omdat we die containers eenvoudig kunnen gebruiken om oud ijzer af te voeren. Daarnaast kunnen we ook uw ICT-computer afval ophalen, en deze wederom verwerken en recyclen. Veel mensen weten vaak niet wat ze moeten doen met het afval dat ze niet regelmatig weggooien, zoals het afval van oude en kapotte apparaten. Wij van Chris Struijk weten het gelukkig wel, daarom halen we het voor u op en verwerken het op de juiste manier. Tot slot kunnen wij ook helpen met het leegruimen van uw bedrijfspand, winkelruimte, kantoorcomplex of horecagelegenheid. Heel handig wanneer u bijvoorbeeld oude machines heeft. 

Chris Struijk, geschikt voor de klus

Chris Struijk is geschikt voor iedere klus omtrent grote hoeveelheden afval ophalen, verwerken en recyclen. Het gaat uiteraard wel om speciale vormen van afval, oud ijzer en ICT-afval bijvoorbeeld. Met onze truck gaat het allemaal van een leien dakje, het is namelijk uitgerust met een open laadbak en laadkraan. Op die manier wordt het heel makkelijk om uw zware, ijzeren metalen eenvoudig en snel in te laden.