Kartta
Image default
Business / Business Services

Goedkoop ramen blinderen zonder bekeuring

Blij verrast was ik toen ik bij Le Duc Detail & Styling te horen kreeg dat goedkoop ramen blinderen me geen bekeuring zal opleveren. Ik twijfelde heel erg. Ik vind dat het blinderen van de ramen van je auto de auto een in mijn ogen perfecte uitstraling geeft. Mooi, strak en stylish. Maar ja dat is smaak natuurlijk. Gelukkig maar. Als iedereen dezelfde smaak zou hebben, zou het maar saai zijn op onze wereld. Enkele vrienden van me vinden het net als ik goedkoop ramen blinderen een top idee. Andere vrienden verklaren me voor gek. Maar vast ook omdat ze niet wisten dat goedkoop ramen blinderen is toegestaan!

Goedkoop ramen blinderen voor een persoonlijke uitstraling

Le Duc Detail & Styling heeft er bij mij voor gezorgd dat alle misverstanden over goedkoop ramen blinderen zijn weggenomen. Om te voorkomen dat je uiteindelijk toch nog een bekeuring krijgt van de politie is het belangrijk dat een voorruit en de twee zijruiten aan de voorkant niet worden geblindeerd. De andere ruiten van je auto mag je naar eigen smaak donker laten maken met raamfolie. Op die manier krijg je auto een persoonlijke uitstraling.

Goedkoop ramen blinderen kent vele voordelen

Goedkoop ramen blinderen heeft toch enkele voordelen die de moeite van het overwegen waard zijn. Zo kun je met de kwalitatieve folies die Le Duc Detail & Styling gebruikt voor het goedkoop ramen blinderen altijd precies dezelfde kleur terug krijgen als een ruit sneuvelt om welke reden dan ook. Iets dat bij coaten niet zonder restricties toegezegd kan worden. De kwaliteit van de folies is perfect, ongeacht het feit dat je kiest voor het goedkoop laten blinderen van de ruiten van je auto. Mocht je om welke reden dan ook de ramen van je auto niet meer geblindeerd willen hebben, dan kun je folie altijd nog (laten) verwijderen. Iets dat bij coaten uiteraard niet lukt. Daarnaast werkt de ruitenfolie van Le Duc Detail & Stying inbraak vertragend.

Goedkoop ramen blinderen bij Le Duc Detail & Styling heeft nog meer voordelen. Zoals de zon- en warmtewerende eigenschappen. Natuurlijk is het veel beter om (waardevolle) spullen niet in je auto te laten liggen, maar mocht het je onverhoopt eens gebeuren, dan blijven de spullen door goedkoop je ramen te blinderen uit het zicht. Mooi meegenomen toch?