Kartta
Image default
Business / Business Services

Acupunctuur Ede

Voor een behandeling van acupunctuur in Ede zou je eens te rade moeten gaan bij Acupunctuur Qi. Wanneer je de getallen zou moeten geloven, dan lijkt het allemaal zo goed te gaan met Nederland en zijn inwoners. Echter wordt er meer geleden dan ooit, zo lijkt het. Het aantal mensen dat kampt met klachten zoals depressiviteit, burn-outs en oververmoeidheid neemt nog steeds toe. Artsen schrijven dan ook massaal anti-depressiva, angstremmers en slaapmiddelen voor. Vaak, op de korte termijn lijkt dit te baten voor veel mensen. Echter raken veel mensen uiteindelijk verslaafd en kunnen niet meer normaal functioneren zonder deze middelen. Er is dan vaak sprake van een afgestompt en lusteloos gevoel, die veel mensen ervaren die deze middelen langdurig slikken. Een ander zorgwekkend fenomeen is de toename in het gebruik van zware pijnstillers. In de Verenigde Staten is er sprake van een heuse epidemie, en heeft al vele levens verwoest. OxyContin wordt ook in Nederland steeds vaker voorgeschreven. De meeste mensen zijn zich niet bewust van de gevaren, maar zijn al verslaafd voordat ze het weten. Dan is het vaak al te laat. We moeten gaan beseffen dat al die middelen vaak meer kwaad doen dan goed. Echter is dit in het westen de gangbare manier om met dergelijke kwalen om te gaan. Oude Oosterse geneeswijzen hebben veel mensen geholpen bij hun klachten. Acupunctuur is daar een mooi voorbeeld van. Wanneer je op zoek gaat naar acupunctuur in Ede, neem dan eens contact op met Acupunctuur Qi. Voor een behandeling van acupunctuur in Ede kan je terecht bij Acupunctuur Qi.

Acupunctuur Qi Ede

Acupunctuur Qi in Ede heeft al vele mensen geholpen bij herstel, zowel op mentaal als fysiek gebied. Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeswijze, en kijkt op een andere manier naar ziektes, kwalen en aandoeningen. Acupunctuur Qi in Ede richt zich met de behandelingen op het bestrijden van fysieke pijn en mentale klachten. Besef je ook dat de gangbare manier van behandelen, door middel van andere dingen niet de juiste is, neem dan eens contact op met Acupunctuur Qi in Ede.

Pseudowetenschap

Acupunctuur Qi in Ede heeft naast acupunctuur nog meer te bieden. Onterecht wordt acupunctuur door sommigen omschreven als een pseudo wetenschap. Voor alle mensen die een behandeling hebben ondergaan bij Acupunctuur Qi in Ede, geldt hetzelfde: Er is nog nooit iemand slechter uit een behandeling gekomen. Bij c.a. 80% van de mensen is er sprake van een significante verbetering.