Kartta
Image default
Business / Business Services

All Dent levert kwaliteit

Bij All Dent bent u verzekerd van een goede kwaliteit producten. Daarbij is een goede gezondheid van de mond belangrijk voor de kwaliteit van leven en het welzijn van de patiënt. Een intra orale camera is daarbij van belang.

De intra orale camera’s van All Dent

De intra orale camera’s van All Dent zijn kort samengevat kleine videocamera’s die een röntgenfoto maakt van de buitenkant van het tandvlees of de tand. De intra orale camera lijkt op een uit de kluiten gewassen pen en hoewel het gebruik varieert afhankelijk van het modeltype, is dit beeldbewerking toestel meestal uitgerust met een wegwerp beschermhuls voor elke nieuwe patiënt. Terwijl de tandarts een monitor bekijkt, steekt hij de camera in de mond van de patiënt en verschuift hij de camera zachtjes zodat de beelden vanuit verschillende hoeken kunnen worden gemaakt.

Onmisbaar voor elke mondzorgpraktijk

De intra orale camera, die begin jaren negentig voor het eerst werd gebruikt, is nog steeds een relatief nieuw stuk tandheelkundige apparatuur. Onmisbaar voor elke praktijk. Nog niet zo lang geleden gebruikte slechts een handjevol mondzorg specialisten deze kleine camera om foto’s te maken van de tanden en het tandvlees. Vandaag de dag is het gebruik van de intra orale camera haast niet meer weg te denken.

Als patiënt is het niet altijd duidelijk dat er een behandeling noodzakelijk is. Omdat sommige tandheelkundige diagnoses niet gepaard gaan met pijn of visuele signalen die met blote oog te zien zijn. De camera wordt gebruikt in combinatie met een monitor, zodat de patiënt snel en gemakkelijk kan zien dat een behandeling noodzakelijk is. Een typisch voorbeeld van: een beeld zegt meer dan duizend woorden! De patiënt ziet direct wat er gebeurt tijdens de behandeling. Dit levert ook nog eens een tijdsbesparing op voor zowel de mondzorg specialist als de patiënt.

Röntgenfoto’s snel en eenvoudig

De diverse camera’s in het assortiment van All Dent leveren tijdwinst maar ook veel gemak op. Er kunnen meerdere röntgenfoto’s tegelijk gemaakt worden. De camerabeelden zijn eenvoudig opnieuw op te nemen, af te drukken en te dupliceren. Afdrukken kunnen naar verzekeraars worden gestuurd om claims te versterken. Neem gerust contact op met All Dent voor meer informatie en het gebruik van de verschillende camera’s.