Kartta
Image default
Business / Business Services

CBBS de beste oplossing voor de salarisberekeningen

 

CBBS is een bedrijf dat u helpt om meer tijd over te houden voor belangrijke taken in het bedrijf. Wat ze doen? Alles rondom het salaris wordt voor u gedaan en dat is natuurlijk mooi meegenomen. De administratie is niet het leukste werk van een eigen onderneming. CBBS heeft al jarenlang ervaring in verschillende branches als loonbureau. Ze kennen meer dan 50 cao’s uit hun hoofd en kunnen u daarom goed helpen bij de verwerking van de salarissen. De cao is sowieso een verhaal apart, door de vele veranderingen elk jaar is het lastig om daar mee te werken.

 

Bij het CBBS zijn ze direct op de hoogte van de veranderingen en hierdoor worden fouten beperkt. Ze nemen het hele proces van de salaris uit je handen en doen alle stappen totdat de werknemers hun loon hebben. Alles wordt netjes online bijgehouden zodat u binnen 24 uur precies kan zien wat er is gebeurd. Ook u werknemers kunnen hun loonstrookje en jaaropgave bekijken. Een extern bedrijf inhuren kost natuurlijk wel wat geld maar het scheelt u enorm veel tijd en dat is ook waardevol als ondernemer. Bedrijven hebben het vaak zo druk dat er niet altijd goed wordt gekeken naar de berekeningen van de salaris. En dat is natuurlijk zonde, want zo krijgt u elke keer weer bericht van de belastingdienst en dit kan u ook geld gaan kosten. Bij CBBS worden er geen fouten gemaakt door de jarenlange ervaring en ze kunnen zich helemaal concentreren op de berekeningen.


Mocht u het nog net iets te duur vinden dan is er altijd nog een oplossing om een salarissoftware te downloaden. Hier kunt u gemakkelijk online alles invoeren met een bepaalde format waarvoor het ook al tijd besparend is. De keuze is aan u het is in ieder geval altijd beter als zelf alles nog invoeren met fouten. Hierbij bent u niet blij met de belastingdienst en de werknemers zijn niet blij met u omdat het loon niet klopt.

http://www.cbbs.nl