Kartta
Image default
Business / Business Services

Dakkapel prijs

Dakkapel prijs

Prima investering
Een dakkapel is een zeer goede investering. Niet alleen wint u meer (sta)ruimte en licht, het verhoogt de waarde en het woongenot van uw huis. Maar wat gaat het plaatsen van een dakkapel kosten?

De gemiddelde dakkapel prijs inclusief plaatsing
De meeste dakkapellen kosten gemiddeld tussen de drie- en vijfduizend euro, afhankelijk van materiaal, grootte, glassoort, plaatsingsmogelijkheden, e.d.  Zo kunt u kiezen tussen hout of kunststof. En gaat het om een schuin of plat dak? Wilt u een verhoogde nok? Extra opties kunnen zijn: een draai/kiepraam, ventilatierooster, of een rolluik/screen. Een andere optie is bijvoorbeeld een aanvullende afwerking van de kamer, zoals plafonds en zijwanden. Aan de hand van uw wensen kan de dakkapel prijs bepaald worden.

Vergunning voor dakkapellen
Niet in alle, maar in sommige gemeenten is een vergunning vereist. Check of dit voor uw gemeente geldt. BM-Dakkapel kan de vergunningsaanvraag voor u regelen. Het is ook raadzaam om te overleggen met buren over het plaatsen van een dakkapel. Misschien willen zij samen een dakkapel laten plaatsen en kan er op deze wijze bespaard worden op de kosten. 

Offerte dakkapel
Laat een heldere bouwtekening en offerte opmaken. Zo weet u wat de totale dakkapel prijs is, welke werkzaamheden u kunt verwachten en komt u later niet voor ongewenste verrassingen te staan.  Voor meer advies over dakkapellen prijzen neemt u gerust eens een kijkje op de website van bm-dakkapel.nl

https://www.bm-dakkapel.nl/dakkapel-prijzen/