Kartta
Image default
Business / Business Services

Dakster Dakbedekkingen – De dak specialist bij u in de buurt

De dak specialist bij u in de buurt

Dakdekkersbedrijf Dakster dakbedekkingen uit Enkhuizen is al vanaf het jaar 2000 de specialist voor al uw werk aan dak en gevel. Dakbedekking of dakbekleding is een beschermende laag die op een plat of hellend dak wordt aangebracht, om dit waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij te maken, zodat het dak kan beschermen tegen dieren, hitte, wind en zonlicht. De specialisten van Dakster dakbedekking groeien mee met de ontwikkelingen in de techniek van dakbedekkingen. Wanneer u kiest voor Dakster dakbedekking weet u dat het goed gebeurt. Een dak laten aanleggen is altijd maatwerk en daarom wilt u er zeker van zijn dat degene die dat doet, het ook zeer zeker goed kan.

Algemene informatie over Dakster dakbedekking

Dakster dakbedekking is gespecialiseerd in bijzonder renovatiewerk. De werknemers van Dakster dakbedekking werken voornamelijk in Noord Holland en specifiek in de regio Amsterdam. De opdrachtgevers bestaan uit particulieren, VvE’s, diverse bouwbedrijven en woningbouwcoöperaties. Bij Dakster dakbedekking staan kwaliteit, service en veiligheid hoog in het vaandel voor zowel de klanten als de werknemers. De materialen die worden gebruikt bezitten allemaal het KOMO-certificaat en de werknemers werken uitsluitend volgens het BDA-keurmerk. De medewerkers zijn allemaal op de hoogte van de hedendaagse bouwtechnieken en hebben jarenlange ervaring op het gebied van dak en gevel. Tevens volgens de medewerkers jaarlijks herhaalde cursussen betreffende veiligheid en verwerkingsmethoden zodat zij op verantwoorde wijze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Platte- en hellende daken

Dakster dakbedekking gebruikt diverse methoden om uw dak waterdicht te maken. Van oudsher is de meest gebruikte methode van Nederland de bitumen dakbedekking. Een groot voordeel hiervan is de eenvoud en flexibiliteit van het materiaal. Er zijn uiteraard ook verschillende ‘moderne’ materialen zoals pvc en epdm dakbedekkingen. Deze materialen worden voornamelijk gebruikt in nieuwbouw projecten door hun bewezen lange levensduur. Deze manieren zijn voor de platte daken. Voor de hellende daken wordt in Nederland voornamelijk het dak waterdicht gemaakt door middel van dakpannen. Als alternatief kan Dakster dakbedekking ook shingles of zelfs leien daken maken.

 

Interesse in de diensten van Dakster dakbedekking? Naast platte- en hellende daken doen zij nog diverse andere werkzaamheden. Bekijk de website.

http://dakster.nl/