Kartta
Image default
Business / Business Services

Dankzij de behandeling Ayahuasca ben ik stressvrij

Normaal ben ik niet zo van de spirituele dingen, maar de voordelen van Ayahuasca hebben mij echt goed geholpen om van mijn stress af te komen. Ik zit in het derde jaar van de universiteit van Amsterdam en ik merkte dat het de laatste tijd niet goed met mij ging. De studiedruk was erg hoog, mijn thuissituatie ging niet zo lekker en nog veel meer dingen. Hierdoor raakte ik gestresst en stond ik bijna op het punt om een burn-out te krijgen. Mijn vriendin zag dat en die bood aan om een keer met haar een ayahuasca ceremonie te doen.

Ik had eerste geen idee wat Ayahuasca was!

De eerste gedachten die ik toen mijn vriendin vroeg of we Ayahuasca konden proberen was: ‘Wat is Ayahuasca?’ Volgens mijn vriendin was het een soort van plant. En als je de sap van de plant drinkt, ga je een klein beetje hallucineren en vind je jezelf terug. In het begin vond ik het allemaal een beetje vaag klinken. Maar ik dacht, waarom ook niet. Dus gingen we op zoek naar een organisatie die zulke ceremonies inplant en ook uitvoert. Eerst konden we niet snel eentje vinden, totdat we op de website van innerlijke reis kwamen. Daar stond precies uitgelegd wat de ceremonie inhield en wat we konden verwachten. Nadat we ons hadden aangemeld kregen we een bevestigingsmail dat alles goed was. Ik zelf was best nerveus voor deze ceremonie.

Geweldige ervaring

Toen we eenmaal daar waren, was ik nerveus en nieuwsgierig tegelijkertijd. Ik wist wat we zouden toen, maar ik wilde het toch zelf meemaken. Nadat we nog een instructie hadden gekregen was het eindelijk zo ver! We namen het drankje en gingen rustig liggen. De tijd die vloog zowat voorbij, want na ongeveer een uur was het alweer voorbij. Terwijl ik dacht dat ik daar maar 2 minuten lag. Tijdens de ceremonie heb ik inderdaad meer nagedacht over mezelf en mezelf weer opnieuw vinden. Dat is gelukt! Het was zeker een unieke ervaring en ik kan weer zonder stress gaan studeren!

Probeer het zelf!

Bent u de laatste tijd gestresst of heeft u andere lichaamsklachten waar u op een natuurlijke wijze van af wilt? Probeer dan een ayahuasca ceremonie bij Innerlijke reis. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van innerlijke reis via www.innerlijke-reis.nl.