Kartta
Image default
Business / Business Services

Dankzij de grootformaat printer nieuwe mogelijkheden

De grootformaat printer kan drukwerk aan dat te groot is om op de meest gangbare formaten van commerciële printers te worden gedrukt. Grootformaat drukwerk vereist het gebruik van speciale apparatuur die geschikt is voor grotere dan normale afmetingen. Er zijn veel verschillende printideeën die u kunt gebruiken om uw bedrijf op te fleuren. Grootformaat printen is zeker een manier om de aandacht te trekken. Dankzij de nieuwe digitale technologie, heeft u met de grootformaat printer aangepaste afdrukmogelijkheden die de grote formaten op vele creatieve manieren weet toe te passen.

Wat is grootformaat printer eigenlijk?

Met de grootformaat printer creëert u met gemak posters, banners en soortgelijke producten die voor een breed scala aan middelen kunnen worden gebruikt. In het algemeen kunnen banners worden afgedrukt tot een breedte van 1,5 meter en meer, afhankelijk van de beschikbare printer en het detail is gewoonweg superieur met de digitale printers van HP die Repromat in haar assortiment voert. Vroeger ontbrak het dergelijke grootschalige afdrukken aan de ingewikkelde details en kleurenschema’s die nu mogelijk zijn met het digitale proces en nieuwe inkten die bijdragen aan een meer gedefinieerde, kleurrijke uitstraling. Plus, er zijn nu nieuwe materialen die dit type van afdrukken in kleur gebruikt, die nog meer flexibiliteit biedt.

Hoe kan grootformaat kleurenafdrukken u helpen bij uw inspanningen?

Er zijn manieren waarop u grote aangepaste afdrukken kunt opnemen in uw marketinginspanningen. Het enige wat nodig is een beetje fantasie en u kunt dit unieke formaat gebruiken om uw klantenbestand uit te breiden.

  1. Aangepaste posters en afdrukken: Wie zegt dat u aan rechthoeken moet vasthouden wanneer u unieke posters en andere grote afdrukken kunt maken voor uw specifieke behoeften? U kunt een poster maken in de vorm van uw logo of misschien een poster die past bij het hoofdonderwerp van de afdruk. Uw fantasie is de enige beperking als het gaat om het op maat maken van uw grootformaat prints.

  2. Dubbelzijdige banners: We denken vaak aan de ene kant, maar hoe zit het met de andere kant? Hier kunt u aan beide zijden bedrukken, zodat u dezelfde of een andere boodschap kunt hebben die potentiële klanten aan beide zijden vangt.

  3. Weerbestendig: U hoeft zich geen zorgen meer te maken over die plotselinge, onverwachte storm die uw posters verpest wanneer ze van het juiste materiaal zijn gemaakt en de juiste bescherming hebben. Dit betekent dat u ze langer buiten kunt laten staan om het publiek op de hoogte te houden van wat u doet.

Neem contact op met de professionals van Repromat om over uw plannen op grootformaat te brainstormen!