Kartta
Image default
Business / Business Services

De houten vloer zoals bij BAX vindt u nergens!

Altijd al eens zo’n unieke houten vloer gewild die een rustige maar toch moderne uitstraling geeft? Dan zit u bij BAX houthandel goed. Bax Houthandel verkoopt namelijk meerdere soorten houten vloeren en beschikt daarnaast over een breed aanbod aan laminaat, pvc en verzorgen we traprenovatie. Bij BAX zorgen we gegarandeerd voor een strak afgewerkte houten vloer die u graag onder uw voeten heeft liggen. Daarnaast kan u uit verschillende patronen kiezen om de houten vloer te laten leggen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit extra brede planken, maar ook uit een vissengraat patroon wat een moderne uitstraling geeft. U kunt natuurlijk zelf een patroon kiezen en misschien weet u ook al perfect wat u wilt, maar we begrijpen het ook goed als u wat persoonlijk advies nodig heeft. Daarom staan onze deskundigen altijd voor u klaar om u te helpen.

Allerlei mogelijkheden bij het aanschaffen van een houten vloer

We zullen u eerst een breder inzicht geven in de mogelijkheden bij het aanschaffen van een houten vloer, dan kunt u daarna altijd nog advies aan ons vragen. Bij BAX kunt u kiezen uit een massief houten vloer, een lamelparket, een gerookt houten vloer en nog veel meer. Kijk voor het gehele aanbod gerust op baxhouthandel.com. Nadat u het type houten vloer heeft gekozen, kunt u het patroon kiezen. Dit kan dus bijvoorbeeld een vissengraatpatroon zijn, maar ook extra brede of extra lange planken. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Ook kunt u kiezen voor een houten toplaag met een onderlaag van multiplex, waardoor u nog kunt genieten van vloerverwarming. Mocht u tegelijkertijd met de aanleg van uw nieuwe houten vloer ook uw trap willen laten renoveren, dan kan dit vanzelfsprekend ook. Bij BAX zorgen we er dan voor dat de vloer mooi overloopt in de trap.

Kom eens langs in onze showroom!

Soms krijgt u pas echt een beeld van iets als u het gezien heeft. Dit geldt vaak ook voor onze vloeren. Daarom hebben we nu een showroom in Amsterdam, Barneveld, Utrecht en Zoetermeer, waar u rustig alle houtsoorten kunt bekijken. Er is altijd een medewerker aanwezig die u graag persoonlijk advies op maat geeft.