Kartta
Image default
Business / Business Services

De mexicaanse deken

Pas nog een reis naar Mexico gemaakt op zoek naar de Mexicaanse hangmat. Deze hangmat wordt gemaakt in Yucatan. Deze reis heeft veel informatie opgeleverd die we op onze site hebben verwerkt.

Graag waren we ook naar onze leverancier in Mexico gegaan die onze Mexicaanse dekens produceert. De Mexicaanse deken hebben we nu een paar jaar in ons assortiment en is erg populair. Mooi om hier wat meer inside informatie over te verkrijgen.

Helaas worden de dekens in een streek van Mexico gemaakt die niet echt veilig is. Vandaar dat wij hier niet op bezoek konden. Daarom moeten we het doen met de informatie die we nu ter beschikking hebben.

Wij bieden drie soorten Mexicaanse dekens aan : de Serape, de Falsa en de Indiaanse dekens. Hiervan is de serape ongetwijfeld de bekenste deken met zijn kleurige strepen.

Minder bekend, maar wel populair bij onze klanten is de Falsa. Dit is van oorsprong een zadeldeken en dus wat eenvoudiger van uitvoering.

De Indiaanse deken is een Mexicaanse deken met Maya motieven, zoals diamanten, thunderbirds, zonnen etc.

De Mexicaanse dekens verkopen we in heel Europa. Aan allerlei klanten. Populair is de Mexicaanse deken ook bij motorrijders die de dekens in een rolletje achter op de motor binden als decoratie.

Maar ook in huis is de Mexicaanse deken populair. Als plaid, als tafelkleed, als bedsprei etc. Buiten kan die gebruikt worden als picnickkleed of strandkleed.

Bekijk rustig eens de hele collectie op onze site. We hebben de grootste verzameling Mexicaanse dekens online in heel Europa.

 

 

 

http://www.icolori-hangmatten.nl/mexicaanse-dekens-deken/