Kartta
Image default
Home and Garden

De mooiste marmeren vaas vind je zo

Met een marmeren vaas voeg je een prachtig stuk toe aan je interieur. Een vaas met heerlijk ruikende bloemen is sowieso al een verrijking op zich. Door te kiezen voor een marmeren vaas voeg je daar nog een visuele meerwaarde aan toe. Marmer ziet er ontzettend stijlvol uit en zal, samen met de bloeiende bloemen, een geweldig zicht zijn. Van de vaas geniet je met elk bosje bloemen weer opnieuw. Een marmeren vaas vinden is niet gemakkelijk, want deze worden niet bij elk tuincentrum aangeboden. Wij hebben alvast voor jou gezocht en kwamen uit bij IndoMarmer. Deze website heeft een ontzettend groot aanbod van allerlei verschillende soorten vazen. Lees hier verder wat je opties allemaal zijn, of kijk snel zelf op de website!

 

Hoe ziet een marmeren vaas eruit?

Als je een kijkje neemt op de website, zal je direct opvallen dat er ontzettend veel verschillende soorten ontwerpen beschikbaar zijn. Daarmee kun jij altijd een ontwerp kiezen dat naadloos aansluit bij je eigen smaak. Daarmee past een marmeren vaas ook goed in elk interieur. Je ziet marmer vaak terug in klassieke inrichtingen, maar het kan ook ontzettend mooi werken in een modern huis. Kies simpelweg de mooiste uit voor bij jouw interieur en je bent verzekerd van een vaas die écht een toegevoegde waarde gaat geven!

 

Wat zijn mijn opties voor de kleur?

Net zoals met de ontwerpen kun je ook uit veel verschillende kleuren kiezen. Als je de aandacht naar de het ontwerp zelf wil uit laten gaan, kun je kiezen voor een rustige kleur. Denk dan aan het traditionele crème, grijs of zwart. Wil je juist dat de vaas extra opvalt? Dan zijn daar ook passende kleuren voor. Zo heb je marmeren vazen van onyx, riviersteen of rood marmer.

 

Hoe zit het met de kwaliteit?

Een marmeren vaas is juist een goed idee als je op zoek bent naar een kwalitatieve vaas. Marmer als materiaal brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee, naast het feit dat het er fantastisch uit ziet. Zo vergt marmer ontzettend weinig onderhoud. Je vaas opnieuw schoonmaken kost niet veel meer moeite dan een vochtige doek, dan ben je al klaar! Daarnaast is marmer heel duurzaam en slijtvast, waardoor je veel langer van je marmeren vaas kunt genieten. Al deze voordelen maken marmer een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een nieuwe vaas.