Kartta
Image default
Business / Business Services

De Nederlandse Provider

U kent misschien de Nederlandse Provider als het bedrijf dat bekend staat om het vergemakkelijken en versimpelen van het overstappen van zakelijke telefonie van ISDN naar VoIP bellen. Wij zijn echter veel meer dan dat. Wij, van de Nederlandse Provider, maken telecom en IT weer super simpel, omdat we anders zijn dan traditionele telecombedrijven. De Nederlandse Provider pakt dingen anders aan, zodat telecom en IT weer makkelijker en beter gaan. Op deze manier heeft u als ondernemer er geen omkijken meer naar. Wij van de Nederlandse Provider leveren alle soorten zakelijke telecomdiensten die u maar kunt verzinnen, maar op de manier zoals het hoort. Dit maakt ons anders dan de traditionele telecom operators, wij maken het makkelijk voor u.

Bij de Nederlandse Provider moet het gewoon werken

Een van de grootste frustraties die veroorzaakt wordt door IT en telecom is dat het niet werkt, maar hier hoeft u zich geen zorgen om te maken bij de Nederlandse Provider. Ons team van experts zorgt ervoor dat alle telecom en IT diensten die door de Nederlandse Provider geleverd worden gewoon werken. Wij zijn namelijk ontdekkingsreizigers in de digitale wereld, de Nederlandse Provider vindt alles omtrent techniek en innovatie super interessant. Elke dag duikt de Nederlandse Provider op de bits en bites, en kijken we naar hoe we dingen kunnen veranderen en wederom verbeteren. Techniek en machines gaat nu al zo snel vooruit, dat binnen een week alles wat nieuw is alweer verouderd lijkt. Ons motto luidt dat techniek moet werken voor mensen, mensen moeten niet werken voor techniek.

Ondersteuning van de beste techneuten

De Nederlandse Provider wordt ondersteund door ruim tweehonderdvijftig IT-ondernemers die door heel Nederland zijn verspreid. Wij hebben een team van dertig professionals op hoofdkantoor die ondersteuning kunnen bieden waar dat nodig is. Wij zijn klein genoeg om uw lokale behoefte te kunnen begrijpen, maar groot genoeg om elke oplossing die nodig is te kunnen leveren. Zo staat de Nederlandse Provider met tweehonderdtachtig man sterk, en wordt IT door ons voor u weer simpel. Kies daarom voor de Nederlandse Provider, wij staan graag voor u klaar! Kijk voor meer informatie de website van de Nederlandse Provider, www.denederlandseprovider.nl