Kartta
Image default
Business / Business Services

De tijd doorkomen

De quarantaine van het moment verandert ons leven diep. We zijn gewend voor alles naar buiten te gaan; voor het shoppen of het winkelen, om naar het werk te gaan, en om vermaak te zoeken. Maar door de lock down kan dit dus niet meer. Dat is even wennen, want we zijn over het algemeen heel veel buiten de deur. Gemiddeld wel zo’n 8 uur per dag! Dat is nu wel even anders, nu we alleen naar buiten gaan voor de boodschappen en een rondje wandelen. Het gevolg hiervan is dat we heel veel online gaan doen.

Ten eerste doen we nu al onze sociale contacten online. We skypen, whatsappen en bellen wat af. Want we mogen elkaar op zich wel ontmoeten, maar dan in kleine groepen met anderhalve meter afstand tussen elk persoon. Dus dit wordt nu allemaal online gedaan. Gelukkig wordt het ons makkelijk gemaakt door de technologie van nu. We zien elkaar vaak scherp en kunnen tegelijkertijd vaak een spelletje doen met elkaar of samen een film kijken.

Ook veel van het winkelen wordt nu online gedaan. De meeste mensen gaan eigenlijk alleen nog maar naar de supermarkt, de rest doen ze allemaal online. En er wordt op het moment best veel gekocht, want iedereen is op zoek naar dingen om zich mee te kunnen vermaken. Dus dit kunnen veel hobby dingen zijn, maar ook bijvoorbeeld romans of puzzelboekjes.

En ook kunnen de hobby’s online worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld door te gamen, maar ook dingen die je niet zou verwachten, worden nu online gedaan. Er is bijvoorbeeld een online muziekschool waar je online muziekles kunt volgen. Zo kun je deze grote lading aan vrije tijd heel goed gebruiken, om voor de rest van je leven een vaardigheid erbij te hebben. Gebruik deze tijd dan ook alsjeblieft heel goed.

https://www.onlinedrumles.nl/