Kartta
Image default
Business / Business Services

Diamanten armbanden, voor elke gelegenheid

Een vrouw voelt zich pas echt een dame met een diamanten armband aan haar pols. Al sinds het oude Egypte sieren vrouwen zich op met de mooiste diamanten sieraden. Dit gebruikt is altijd blijven bestaan, ook in de moderne tijd. Voor een bijzonder gelegenheid of voor elke dag: Deze prachtige armbanden bestel je online. Je zult merken dat hier een ruime keuze in is, zowel met betrekking tot het materiaal als de diamanten.

Keuze van de armband

Een gouden armband van goud of witgoud, waar kies jij voor? Witgouden diamanten armbanden zijn erg populair, het materiaal is hard en het sieraad heeft een prachtige uitstraling. Witgoud is verkregen door een speciale bewerking van geelgoud. Hierdoor zijn witgouden sieraden iets kostbaarder, maar wel met een stijlvol design. Voor de bijzondere vrouw mogen diamanten eigenlijk niet aan een sieraad ontbreken. Deze edelsteen, dat het hardste natuurlijke materiaal is, staat symbool voor liefde en status.

De 4 c’s van diamanten armbanden

Diamanten worden op hun waarde bepaald aan de hand van de vier c’s. Dit zijn de slijpvorm (cut), zuiverheid (clarity), karaatgewicht (caratweight ) en kleur (color). De meest gekozen slijpvorm is de briljant, dat met zijn 56 facetten voor een prachtige schittering en flonkering zorgt. Een geheel kleurloze diamant is zeldzaam en zeer kostbaar. Zoek je een betaalbare diamanten armband, kies dan voor kleuren die liggen tussen E en H. Hiermee koop je een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs, en nauwelijks te onderscheiden van diamanten met de kleur D.

 

Ook de zuiverheid speelt een rol, waarbij de hoeveelheid insluitsels de waarde van de diamant omlaag haalt. De online juwelier kan jou precies vertellen hoe de waarde van diamanten armbanden is opgebouwd. Zo koop je trouwringen die precies aansluiten op je wensen, omdat je het waard bent.

 

https://www.diamantendeals.nl