Kartta
Image default
Business / Business Services

Diensten van een VvE beheerder

 

De diensten die we als VvE beheerder uit Amsterdam verlenen kunnen verenigingen van eigenaren helpen met het onderhouden van huizen, wooncomplexen en andere gebouwen. Niet alleen het fysieke onderhoud vergt veel tijd en manschappen, maar ook alle administratieve zullen tot in de puntjes uitgevoerd moeten worden. Dat dit secuur gebeurt is natuurlijk vanzelfsprekend.

Hierbij kan Amsterdamse VvE Beheerder mee helpen. De verzekeringen zullen moeten worden afgesloten. De juiste partijen zullen we inschakelen op het moment dat er iets defect is gegaan en alles zal gecontroleerd zijn en afgevinkt volgens planning. We stellen daarom een meerjarenonderhoudsplan op om ervoor te zorgen dat details niet over het hoofd worden gezien en dat men veilig in uw appartementen kan wonen.

Secretarieel en administratief beheer

Er komt heel wat bij kijken als u vastgoed beheert. Een VvE beheerder in Amsterdam weet dat en kan al deze secretariële en administratieve taken uit handen nemen. We kunnen specialisten inzetten die belangrijke functies kunnen overnemen. Dat is handig als bestuursleden van uw vereniging van eigenaren niet aanwezig kunnen zijn of indien er een vacature openstaat. De experts van de Amsterdamse VvE Beheerde kunnen voor lange tijd meedraaien en helpen met het organiseren, het besturen en documenteren. We kunnen ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt terwijl uw vereniging zoekt naar geschikte kandidaten die zekere functies kunnen overnemen. Heeft u dus mensen nodig die over administratieve en secretariële vaardigheden beschikken dan zijn wij als VvE beheerder in de regio Amsterdam een goede keuze.

Technisch onderhoud

Voor technisch onderhoud kunt u bij de VvE beheerder uit Amsterdam terecht. We kunnen bouwkundige projecten aan en zorgen voor een veilige afwikkeling van de zaken. Er wordt gedacht aan veiligheid, de planning wordt aangehouden en alternatieve zullen worden aangedragen indien u een advies van ons verlangt. Onze bouwkundigen en vastgoedexperts hebben de kwaliteiten om u hierin bij te staan. Zo zullen alle technische aspecten van het onderhoud en het beheer worden afgerond door ons als de VvE beheerder in uw regio.