Kartta
Image default
Business / Business Services

Door de geweldige telefoonservice van Free Voice antwoordservice zijn wij altijd bereikbaar

Sinds kort krijgen we steeds meer klachten van onze klanten die zeggen dat onze telefoonservice niet bereikbaar is. Voor ons is bereikbaarheid in het bedrijf prioriteit nummer 1! Daarom gingen we kijken wat er aan de hand was met ons huidige systeem. Het bleek dat deze gewoon te oud was geworden en daarom moet er een nieuwe komen. Ik, als medewerker van het bedrijf, had de taak gekregen om op zoek te gaan naar een goede telefoonservice waar je altijd bereikbaar bent!

Een nieuwe telefoonservice zoeken

Het zoeken van een nieuwe telefoonservice was moeilijk dan ik dacht. Er zijn verschillende soorten bedrijven die zulke producten en diensten allemaal aanbieden, maar wij welke ben je het goedkoopste uit en heb je de beste kwaliteit. Dat was mijn taak om uit te zoeken en verschillende bedrijven te vergelijken met elkaar. Na een tijdje had ik een klein tabelletje opgezet met daarin een vergelijking van alle bedrijven. Welke had de beste service, welke had de beste kwaliteit, reviews, kosten en nog veel meer. Daaruit is gebleken dat het bedrijf Free Voice antwoordservice de beste optie was om te kiezen. Dus ben ik contact met hun gaan nemen om te vragen of zij iets voor ons konden betekenen. Al snel kreeg ik iemand te pakken en gingen we samen in gesprek wat de beste keuze was voor ons bedrijf.

Antwoordservice helpte ons goed!

Na een goed gesprek te hebben gehad met Free Voice, ging ik samen met mijn andere collega’s overleggen wat de beste opties waren. We konden kiezen uit VoIP bellen of een andere telefoondienst. Uiteindelijk vonden we het aanbod van de VoIP bellen erg interessant en hebben we dat product besteld. Hiervoor hoefde we helemaal geen nieuwe telefooncentrale te kopen, dus dat bespaarde ons weer geld! Bij het installeren van het nieuwe product ging alles vlekkeloos en we hebben er veel plezier van. Ook onze klanten merken meteen het verschil! Bedankt Free Voice voor de geweldige service!

Contact

Wilt u ook kijken wat Free Voice antwoordservice u kan aanbieden? Kijk dan voor meer informatie op www.antwoordservice.nu.