Kartta
Image default
Business / Business Services

Dubbel glas

Een makkelijke manier van gevelisolatie is om de spouwmuur te isoleren. Hierbij wordt de ruimte tussen de binnen en buiten muur van ongeveer 8 cm opgevuld met isolatiemateriaal. We weten allemaal dat het isoleren van een huis zorgt voor vele voordelen. Zo gaan de energiekosten omlaag, wordt het een beter verkoopbaar huis en tocht het minder in huis. Om deze voordelen zo goed mogelijk te benutten is het belangrijk om uw huis goed te isoleren. Zo pakt u dat aan:

Dakisolatie
Warmte stijgt op, dus de warmte ontsnapt gemakkelijk via een ongeïsoleerd dak. Daarbij kan het bijna onbewoonbaar worden op een zolder als deze niet geïsoleerd is. Daarom doet u er verstandig aan om uw dak te laten isoleren.

Gevelisolatie
Een makkelijke manier van gevelisolatie is om de spouwmuur te isoleren. Hierbij wordt de ruimte tussen de binnen en buiten muur van ongeveer 8 cm opgevuld met isolatiemateriaal. Uw energierekening daalt hiervan zo snel dat u het isoleren binnen vier jaar weer heeft terugverdiend.

Vloerisolatie
Niemand houdt van koude voeten en een vochtige vloer. Dit kunt u makkelijk oplossen door uw vloer te laten isoleren.

Dubbelglas
Via een ruit wordt er veel warmte verloren. Simpelweg omdat glas zo dun is. Door het plaatsen van dubbel glas lost u dit probleem makkelijk op en heeft u minder tocht, een lagere energie rekening. Voor advies over dubbel glas gaat u naar Glaskoning.nl

Snel isoleren
Voor een snelle en relatief goed werkende isolatie kunt u op zoek gaan naar kleine aanpassingen in uw huis. Dicht de kieren, cv-leidingen in onverwarmde ruimtes isoleren en door folie achter uw radiatoren te plakken. Zo begint u vandaag al met het isoleren van uw woning.