Kartta
Image default
Business / Business Services

Een advocaat regelen uit de omgeving van Ede

Ik had met spoed een advocaat in Ede nodig. Al voor een lange tijd ging het niet goed met mij en mijn werkgever. Hij betaalde steeds later de facturen die ik stuurde en op een gegeven moment was ik het zat. Daarom heb ik een advocaat nodig die goed is met financiën en mij hierin kan begeleiden, om mijn werkgever op zijn plek te zetten en te laten beseffen dat hij niet goed bezig is.

Veel keuze uit verschillende advocaten uit Ede

Ik wist dat er vele advocaten waren in de omgeving van Ede, maar niet zoveel! Alleen al op Google kreeg ik mega veel resultaten van bedrijven die allerlei soorten advocaten inhuurde om je te helpen. Maar vele advocaten waren vooral gespecialiseerd in relaties, kinderen of andere zaken die meer privé zijn. Ik kon niet snel eentje vinden die gaat over werkomstandigheden. Totdat ik bij Vallei Advocaten terecht kwam. De website kon ik veel lezen over alle diensten die zij boden en daarna heb ik direct contact met hen gezocht. Binnen een paar dagen kreeg ik contact met een aardige advocaat die mij zou willen begeleiden door het proces heen. We maakte een afspraak om meer details te bespreken met elkaar.

Alles goed opgelost

Tijdens de afspraak konden we veel bespreken en kon ik veel vragen aan de advocaat. Je merkte meteen dat hij echt zijn huiswerk had gedaan hiervoor. Het gehele proces ging heel goed en uiteindelijk hebben wij als werknemer gewonnen. Nu zal hij ons eindelijk een keer op tijd betalen en kreeg hij een boete erbij. Ik kan de advocaat van Vallei Advocaten niet genoeg bedanken hiervoor! Zonder hem was het niet gelukt!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de advocaten van Vallei Advocaten? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Vallei Advocaten voor meer informatie over alle diensten die wij voor u kunnen betekenen. Of kom gerust een keer langs om te komen praten over uw probleem. Wij staan open voor alle soorten problemen waarbij u een advocaat nodig heeft.