Kartta
Image default
Business / Business Services

Een lichtplan laten maken voor in ons café

Wij wilden graag met een bedrijf een lichtplan maken voor in ons gloednieuwe café. We hebben net een super mooi pand gekocht in de stad en daar willen we een lekker café openen. Alle meubels zijn al helemaal geregeld, we hadden alleen problemen met het licht. Sommige plekken waren erg donker en daar moesten we iets op verzinnen. Daarom besloten we om een expert erbij te halen die hier veel meer van wist dan wij.

Een bedrijf dat al jaren lichtplannen maakt

Toevallig ken ik iemand die ook een business heeft en een lichtplan heeft laten maken bij een bedrijf dat Lichtkunde heet. Het is daar super mooi geworden en volgens hen was het een fijne samenwerking. Ik zocht hun website op en kon gemakkelijk contact vinden met een van de medewerkers. We hadden samen een afspraak gemaakt om te kijken wat ze voor ons konden doen. Ze zeiden wel dat ik de plattegrond van het pand mee moesten nemen. Tijdens de afspraak gaven ze veel inbrengen van wat ze allemaal voor ons konden betekenen en hoe ze te werk zouden gaan. Dit was erg fijn voor ons en besloten dat we hun het lichtplan helemaal lieten uitvoeren. Natuurlijk bleven wij betrokken bij het gehele proces. Uiteindelijk was het plan helemaal af en konden we dit nu echt verwerken in het pand.

Het uiteindelijke resultaat

Samen gingen we kijken waar de punten uiteindelijk in het pand gingen hangen. Al snel hadden we dat door en daar zetten we grote kruizen neer waar de gaten moeten komen. We zijn nu vier maanden verder en het café is nu officieel open. We hebben vele klanten die naar ons toe komen en we hebben genoeg licht in het pand. Zonder het lichtplan van Lichtkunde, hadden we niet nu veel licht in de ruimtes waar we dat nu wel hebben! We kunnen ze niet genoeg bedanken!

Contact

Meer weten wat Lichtkunde voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Lichtkunde voor meer informatie over hun diensten en nog veel meer. Hopelijk zetten ze uw pand of gebouw in het goede licht.