Kartta
Image default
Business / Business Services

Een spiegel op maat?

Het interieur van een woning wordt natuurlijk pas echt afgemaakt met een spiegel, en wat is beter dan een spiegel op maat? Die kunt u gemakkelijk regelen bij Spiegelpracht, wij hebben honderden mooie formaten aan spiegels in ons assortiment die naar uw eigen wensen zijn aan te passen. Op deze manier kunt u uw ruimte echt bijzonder en eigen maken. Tegenwoordig zult u vast wel gemerkt hebben dat veel mensen hun woning eigenlijk uitsluitend inrichten met meubels en accessoires die van de IKEA komen. Erg logisch natuurlijk, want de IKEA is een fijne winkel waar heel veel makkelijk en snel te krijgen is! Maar toch is het leuk om dan een unieke flair te geven aan uw eigen inrichting door een spiegel op maat erin te hangen.

Een spiegel op maat van Spiegelpracht

Met Spiegelpracht heeft u dus meteen een prachtige spiegel op maat. Op onze website kunt u tussen al onze opties browsen tot u een model of formaat ziet die u aanspreekt. Ieder model heeft dan een aantal mogelijkheden voor het aanpassen van de spiegel aan uw eigen behoeftes en wensen. In ons aanbod zitten wel meer dan 300 prachtige spiegelmodellen! Meer dan genoeg om uit te kiezen dus, wij zijn in staat om bijna iedere spiegel in de gewenste afmetingen te produceren tot wel 2,5 meter. Daarnaast zijn er een heleboel andere mogelijkheden om de spiegel mee aan te passen.

Opties voor aanpassingen

Wij bij Spiegelpracht hebben natuurlijk ontzettend veel verschillende modellen beschikbaar om uit te kiezen. Daar zit al heel veel variatie in, maar zelfs dan zijn er nog veel mogelijkheden voor het aanpassen van uw ideale spiegel. U kunt namelijk verwarming laten inbouwen tegen condensatie, dat is heel handig in de badkamer omdat u dan nog steeds in de spiegel kan kijken wanneer u uit de douche komt. Daarnaast kunt u ook een klok laten inbouwen, of een onderliggend planchet erbij hebben, ambi-light erbij hebben in veel verschillende kleuren en nog meer variaties. U ziet het, meer dan genoeg keuze, en dat allemaal van de hoogste kwaliteit voor onze klanten!