Kartta
Image default
Business / Business Services

Een zijden sjaal, omdat je het waard bent

Er is niets zo comfortabel en zachts om ’s winters om je nek te hebben als een zijden sjaal. Bij Nova Zijden Sjaals hebben we ze in allerlei soorten en maten, met prachtige designs om van te watertanden. Voor iedere soort gelegenheid is er wel een zijden sjaal te vinden die past bij de rest van het outfit. Bij Nova hebben we een collectie die regelmatig wisselt van inhoud, waardoor onze klanten iedere keer weer verrast worden met de veelzijdigheid van ons assortiment, en de nieuwe sjaals die we steeds hebben. Wat voor soort sjaals hebben we allemaal? Waanzinnig veel, maar we zetten ze even op een rijtje voor jou.

Allerlei soorten zijden sjaals van Nova

In onze collectie hebben we een aantal productgroepen voor zijden sjaals. Geloof het of niet, er zijn heel veel verschillende soorten, en wij hebben ze bijna allemaal. We hebben een zijde blend XL, dit zijn sjaals die geschikt zijn om helemaal om jezelf heen te slaan wanneer het koud is, maar tegelijkertijd ervoor zorgen dat je er stijlvol uitziet. Ook hebben we de 100% Pashima sjaals, een exclusieve stof die zijdezacht aanvoelt op je huid. De meeste mensen zijn wel bekend met de cashmere sjaals, ook erg zacht, maar wat ruwer dan de Pashima varianten die we in onze voorraad hebben. Warme winter sjaals zijn er ook, die zijn een stukje dikker om ervoor te zorgen dat je geen kou lijdt in deze donkere wintermaanden. Voor onze kunstzinnige klanten hebben we Van Gogh sjaals, dat zijn zijden sjaals waar de prachtige patronen van de kunstwerken van Van Gogh in verwerkt zitten. Tot slot hebben we nepbonte sjaals, even zacht als echt bont en ook nog eens diervriendelijk.

Neem een kijkje in onze webwinkel

Benieuwd naar alle varianten die we te bieden hebben? Neem dan een kijkje in onze webwinkel! Een grote variatie aan allerlei verschillende soorten sjaals hebben we daar liggen. Daarnaast kan je ze morgen al in huis krijgen, wanneer je ze vóór 12 uur bestelt. Verwarm jezelf met deze luxe items, omdat je het waard bent.