Kartta
Image default
Business / Business Services

Erg goed geholpen door deze fietsenwinkel uit Veenendaal

Nadat wij een tijdje hadden gezocht naar een goede fietsenwinkel in Veenendaal, zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij JZ Fietstechniek. Dit bedrijf biedt namelijk verschillende mogelijkheden als het gaat om fietsen en de accessoires van fietsen. Ook helpt JZ Fietstechniek met het maken van kapotte fietsen en zorgen zij ervoor dat uw fiets daarna weer als nieuw is. Wij zijn dan ook erg te spreken over de diensten en services waarmee wij te maken hebben gehad bij JZ Fietstechniek. Dankzij deze fietsenwinkel uit Veenendaal is onze fiets weer als nieuw en kunnen wij zonder zorgen weer vele jaren gebruik maken van onze fiets!

Een fietsenwinkel die wel raad weet met fietsen

Wij vonden het erg fijn dat deze fietsenwinkel uit Veenendaal echt met ons meedacht. Doordat wij niet goed wisten wat wij met onze fiets aan moesten, liepen wij op een gegeven moment een beetje vast. Hierdoor was het erg fijn dat wij bij JZ Fietstechniek terecht konden en hen konden vragen om advies. Dit advies verliep erg goed en zij hebben ons keer op keer advies gegeven waar wij dan ook echt iets mee konden. Wij zijn deze fietsenwinkel uit Veenendaal dan ook zeer dankzij en wij zijn geen enkel moment ontevreden geweest over de diensten en services die zij ons hebben geboden. Zij hebben onze fiets op een goede manier gemaakt. Een andere fietsenmaker uit de omgeving was het niet gelukt om onze fiets te maken, maar JZ Fietstechniek wist hier wel raad mee. Wij zijn dan ook erg blij dat zij op ons pad zijn gekomen!

Erg goed geholpen door JZ Fietstechniek

Wij raden het zeker aan een kijkje te nemen op de website van deze fietsenwinkel uit Veenendaal. Ook is het een aanrader om contact op te nemen, alles wordt op een goede manier uitgelegd en JZ Fietstechniek denkt goed mee over alle zaken die er mogelijk zijn om u zo goed mogelijk te helpen met uw fiets. Wij zijn erg te spreken over JZ Fietstechniek en hopen in de toekomst weer een samenwerking aan te gaan!

Related Posts

40 jaar getrouwd?

Goedkoopste energieleverancier

Online vindbaarheid van uw website verbeteren?