Kartta
Image default
Business / Business Services

Ga naar ‘ZEE in Beweging’ voor Loopbaancoaching in Amersfoort

Bent u woonachtig in de omgeving van Amersfoort en bent u op zoek naar loopbaancoaching? ZEE in beweging is een centrum voor Fysieke en mentale vitaliteit. Samen met u helpen onze professionals graag aan het opbouwen van zowel uw fysieke als uw mentale gezondheid. Klik hier voor loopbaancoaching Amersfoort.

Hoe werkt loopbaancoaching in Amersfoort?

Tijdens de loopbaancoaching in Amersfoort gaan wij kijken naar uw ambities en uw identiteit. Vragen die wij onszelf hierbij stellen zijn o.a. vragen  als ‘Waar sta ik over vijf jaar?’ en ‘Wat wil ik in deze vijf jaar bereikt hebben?’. Hierbij gaan wij terugkijken op uw verleden en een vooruitblik doen naar uw toekomst. Samen stippelen wij dit pad uit door te kijken naar uw persoonlijkheid en identiteit, uw ambities en drijfveren, uw opleidingen en ervaringen en natuurlijk uw kennis en vaardigheden. Nadat u zichzelf in beeld hebt gebracht, gaan wij kijken naar uw mogelijkheden voor uw loopbaan voor in de toekomst. Terwijl wij dit in beeld gaan brengen, starten wij met het persoonlijke ontwikkelplan. Dit plan zal zich volledig richten op uw persoonlijke groei die u wenst door te maken de komende tijd, We kijken hierbij niet alleen naar uw persoonlijke strategieën en doelen maar ook naar de wensen van uw werkgever. Dit plan zetten wij in als personal branding, oftewel jezelf verkopen om de gewenste baan te bemachtigen maar ook als coaching zodat u een beter beeld krijgt van uw sterke en zwakke punten en welke punten u tegenkomt op de weg naar ontwikkeling. Wilt u liever dit proces niet alleen doormaken? Dan kunt u er voor kiezen om in groepsverband het intervisietraject aan te gaan. Dit kan ook met meerdere werknemers van één bedrijf. 

Workshops en trainingen

Naast vaste diensten zoals loopbaancoaching, hypnotherapie en fysiotherapie bieden wij ook diverse workshops en trainingen aan om de mentale balans te vinden. U kunt bijvoorbeeld een 4-weekse introductiecursus Mindfulness volgen zodat u bewust kunt worden van uw gedachten en gedragingen. Ook kunt u kiezen voor een workshop ‘Patronen doorbreken’ als u merkt dat u vaak in hetzelfde patroon terug valt. Voor meer workshops en trainingen kunt u kijken op de website van ZEE in beweging.