Kartta
Image default
Business / Business Services

Gebruik van GPS Trackers

Global Trackmarks is een bedrijf gespecialiseerd in GPS Trackers, fleetmanagement, rittenregistratie en tracking & trace. Bedrijven kunnen gebruik maken van GPS Trackers om verscheidene redenen. Elke manier zorgt ervoor dat de diensten sneller en effectiever geleverd kunnen worden naar de klant toe.

 

Misbruik tegengaan

De voornaamste reden waarom bedrijven door middel van GPS Trackers de rittenregistratie laten doen, is om misbruik tegen te gaan. Wanneer werknemers zelf met de hand al hun rittenregistratie moeten doen, kan dit erg vermoeiend zijn. Werknemers die zich erg verbonden voelen met hun bedrijf, zullen dit alsnog zo nauwkeurig mogelijk doen. Er zijn echter ook werknemers die zich niet heel erg verbonden voelen met hun werkgever. Dit type werknemer vindt het vaak niet heel belangrijk of de werkgever wat minder winst maakt. Dit kan ertoe leiden dat de werknemers misbruik maken van de handmatige rittenregistratie. De werknemers kunnen bijvoorbeeld invullen dat ze veel langer over een rit hebben gedaan, dan eigenlijk zo was. De werknemers kan in de tijd die ze hierdoor over hebben iets anders gaan doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de werknemers in een wegrestaurant uitgebreid gaan zitten eten in tijd van het bedrijf. Door een zogenaamd langere rit zal de werknemer ook meer geld krijgen voor gemaakte benzinekosten. Op deze manier kunnen werknemers, die niet gebruik maken van GPS Trackers, makkelijk misbruik maken van het bedrijf.

 

Fleetmanagement en tracking & trace

Misbruik kan gelukkig makkelijk voorkomen door gebruik te maken van GPS Trackers. De GPS Trackers houden automatisch bij waar een werknemer doet en stuurt alle informatie door naar het systeem. Dit bespaart veel tijd en geld. Ook zorgt het ervoor dat een baas zich niet meer zorgen hoeft te maken over mogelijk misbruik van werknemers. Naast rittenregistratie is Global Trackmarks ook zeer ervaren in fleetmanagement en tracking & trace. Benader de experts van het bedrijf gerust voor informatie over fleetmanagement, tracking & trace en GPS Trackers.

 

 

 

https://www.globaltrackmarks.nl/