Kartta
Image default
Business / Business Services

Grafstenen zoeken in de omgeving van Utrecht was makkelijker dan gedacht

Het was nu de beurt aan ons om op zoek te gaan naar een grafsteen in de omgeving van Utrecht. Mijn moeder is overleden na een lang en sterk gevecht met een ziekte. Helaas heeft ze de strijd verloren en kan ze nu eindelijk rusten. Dit is een recente gebeurtenis en daarom zijn wij emotioneel instabiel. Wij wilden graag een mooie steen laten maken, zodat we haar kunnen blijven herdenken.

Een grafsteen laten ontwerpen in de buurt van Utrecht

Mijn vader had een goede vriend die wist waar wij een gedenkwaardige grafsteen konden laten maken in Utrecht. Ons budget was niet erg veel, maar we konden het altijd proberen. We gingen met z’n alle naar Artea Grafmonumenten toe voor een afspraak met een ontwerper. Hij begroeten ons vriendelijk en gingen samen met hem in zijn kantoor zitten. Nadat hij een kopje koffie of thee had aangeboden begonnen we onze afspraak en vroeg van alles. ‘Voor wie is de grafsteen? Hoe was ze in persoon? Wat voor soort steen wilt u?’ Zulke persoonlijke vragen vond mijn vader moeilijk te beantwoorden, dus hielp ik hem mee. Na ongeveer een half uur kwam hij met een concept tekening van de steen.

De perfecte grafsteen voor mijn moeder

Mijn vader en ik keken naar het concept. Het raakte ons erg diep en begonnen allebei met tranen in onze ogen te knikken. Dit was de grafsteen die voor haar was gemaakt. Alles klopt wat we hadden verteld en je kunt meteen zien dat het van haar is. We vroegen om de kosten van deze steen en deze viel binnen budget, dus zijn we akkoord gegaan. Ze zouden ons op de hoogte houden van de productie en wanneer deze klaar was. Wij hebben een geweldige en fijne samenwerking met Artea gehad. Ze luisterde goed naar ons verhaal en creëerde iets moois.

Contact zoeken met Artea

Wilt u ook een grafsteen laten ontwerpen door Artea? Of een van de andere producten uitzoeken? Bekijk dan de website van Artea Grafmonumenten voor meer informatie. Bovendien vindt u daar ook waar Artea zich allemaal gevestigd in Nederland, zodat u kunt kijken in de showroom.