Kartta
Image default
Business / Business Services

Gratis arbodiensten vergelijken?

Er zijn veel situaties waarin het nuttig kan zijn om arbodiensten te laten vergelijken door een ander bedrijf. Het kan zijn dat u op zoek bent naar een andere, meer geschikte arbodienst (klik hier voor mijnbtw.nl). Of u wilt kennismaken met de bedrijfsarts die wellicht beter past bij uw bedrijf. Misschien betaalt u te veel, in dit geval kun je offertes ontvangen van concurrerende partijen. Bij de Arbomakelaar zijn de opties open, alles kan hier. Het is een partij die al meer dan twintig jaar ervaring heeft met dit soort diensten en hierom in elk denkbare situatie is er ervaring. Ze richten zich vooral op grote organisaties omdat dit beter past bij de Arbomakelaar, de kennis kunnen ze hier beter kwijt.

Arbodiensten vergelijken bij de Arbomakelaar

Het is dus mogelijk om arbodiensten te vergelijken bij de Arbomakelaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt op de website een offerte aanvragen. Het eerste half jaar dat je gebruikt maakt van de nieuwe arbodiensten is het bovendien gratis. Nadat jij een offerte hebt aangevraagd wordt door de Arbomakelaar een selectie gemaakt van de beste partijen op gebied van Arbodiensten. Zo kun jij het eenvoudig vergelijken in een mooi overzicht. Indien dit niet voldoende duidelijkheid biedt kun je ervoor kiezen om meer hulp van hen te ontvangen. Ze kunnen u helpen met het doorlezen en toelichten van de offertes of ze kunnen bij de presentaties van alle verschillende partijen zij. Indien het afgerond is dan wordt er afscheid genomen en dan zien jullie elkaar niet meer.

Meer weten?

Het is natuurlijk een concept wat niet helemaal gebruikelijk is. Gratis arbodiensten vergelijken, wil je meer weten over hoe dit precies in zijn werk gaat? Kijk dan op de website van de Arbomakelaar. Hier kun je veel lezen over wat er allemaal bij komt kijken en hoe hele proces in elkaar zit. Ook kun je het gesprek aangaan met een van de medewerkers om te bepalen of het een relevante dienst is voor jou en waar de Arbomakelaar je precies mee kan helpen. Dit verschilt namelijk per organisatie en de Arbomakelaar focust zich puur op bedrijven van grote omvang, daarom is het vergelijken van arbodiensten ook gratis.