Kartta
Image default
Business / Business Services

Haartrends deze zomer

Ons haar is erg belangrijk voor ons. Het zit ook om ons gezicht, waardoor het opvalt en een belangrijke factor heeft op de eerste indruk van mensen. Het kan ook veel over ons zeggen. Heeft iemand bijvoorbeeld heel verzorgd haar, dan weet je dat diegene er van houdt om goed voor de dag te komen en dus goed voor zichzelf of haarzelf te zorgen en dus aan top haarverzorging delft doet. Heeft iemand zijn of haar haar altijd opgestoken, dan weet je dat diegene of heel veel sport, of het minder belangrijk vindt veel aandacht aan het uiterlijk te besteden. Voor die eerste mensen is het vaak ook erg belangrijk om de laatste hairtrends delft te volgen. Maar wat zijn die nu eigenlijk?

Ten eerste wordt het nu langzaamaan weer zomer, dus raakt de geblondeerde look weer helemaal in de mode. Want door het zonnetje worden onze lokken wat lichter, en voor degenen voor wie dat niet genoeg verandering is, kan er ook bij geblondeerd worden. Bijvoorbeeld met een balayage of meerdere highlights in het haar. Maar het kan ook door juist donkere lokken onder in het haar aan te brengen, waardoor het net lijkt alsof er een balayage in het haar zit.

Daarnaast is lang haar met laagjes de zomerstyle dit jaar. Een aantal jaar geleden was kort natuurlijk in, maar daar tegen is nu het lange haar. Die laagjes zitten er natuurlijk ook nog in door het knippen van de pony afgelopen zomer en winter. Die wordt nu weer uitgegroeid, zodat het net een kort laagje lijkt.

Voor mannen lijkt de stijl steeds langer te worden. Een beetje het surfer of skateboarder kapsel raakt weer in. De kleuren voor mannen zijn eigenlijk een beetje hetzelfde als voor de vrouwen; beide houden deze zomer natuurlijke tinten in hun haar, zoals bruin, zwart, blond en een lichtrode kleur.

https://www.onekappers.nl