Kartta
Image default
Business / Business Services

Houtenlook tegels voor uw badkamer

Houdt u van een natuurlijke en warme uitstraling en wilt u eens iets nieuws voor uw badkamer? Ooit gedacht aan houtlook tegels? Veel mensen vinden een vouten vloer mooi, maar praktisch voor in de badkamer is het niet. Nu wel, dankzij houtlook tegels. Deze trend is een groot succes op het gebied van woontrends en dat snappen wij maar al te goed. Steeds meer mensen maken kennis met het gemak van tegels. Nog niet helemaal overtuigd? Na deze blog zeer waarschijnlijk wel.

Geen saaie witte tegeltjes meer

Iedere dag spenderen we toch heel wat uren in de badkamer. Het is de ideale plek om te ontspannen. Toch besteden we vaak minder aandacht aan het interieur hier dan bijvoorbeeld de woonkamer en dat is zonde! Met een badkamer is namelijk ook veel mogelijk. Voorheen was hout absoluut geen optie in vochtige ruimtes, maar dit probleem is opgelost dankzij houtlook tegels. Saaie witte tegels behoren tot het verleden. Haal een natuurlijke look en feel in uw badkamer zodat je extra tot rust komt.

Niet van echt te onderscheiden

Op het oog lijkt het net echt hout, pas wanneer u beter kijkt of de tegel aanraakt voelt u dat het harde keramische tegels zijn. Dit heeft als grote voordeel dat ze eenvoudig zijn in onderhoud. Knoeit u bijvoorbeeld met hete drank? Geen nood, met een doekje is dit zo opgelost. U heeft de keuze uit allerlei look-a-like houtsoorten zoals eiken en tropisch hardhout.

Hout tegels in vele kleuren en maten

Op dit moment zien we steeds meer grote houtlook tegels. Dit zorgt voor een ruimtelijk aanzien. Wist u dat kleine tegels ervoor zorgen dat een ruimte kleiner lijkt? Een andere trend die we steeds vaker terugzien is het leggen van visgraat tegels. Hierdoor wordt een speels effect gecreëerd. Houtlook tegens zijn niet alleen in bruin verkrijgbaar, maar ook in grijs, wit en zwart. Er zit dus altijd een tegel bij die voldoet aan uw wensen. De structuur kan ook per tegel verschillen.

Ieder jaar het schuren en oliën van de vloer is niet meer van toepassing dankzij deze tegels. Een houtlook tegelvloer scheelt een hoop werk en is gemakkelijk te reinigen. Bij De Vloerenman vind u diverse merken tegels. Wilt u passend advies? Meer informatie? Een vrijblijvende prijsopgave? U bent van harte welkom in onze showroom te IJsselstein.

https://www.vloerenmantegels.nl/