Kartta
Image default
Business / Business Services

Houtskeletbouw

3bouw is uw betrouwbare partner in houtskeletbouw. Ze leveren instapklare nieuwbouwwoningen, opgetrokken uit kwalitatief en duurzaam hout. Houtskeletbouw is een energiezuinige, milieuvriendelijke en prijsbewuste bouwmethode. De ruwbouw wordt veel sneller opgetrokken dan bij woningen in baksteen, waardoor de woning sneller wind- en waterdicht is. U betaalt dus minder werkuren, en daarnaast bent u minder afhankelijk van weersomstandigheden die de bouw van uw huis enorm kunnen vertragen.

Nadat de buitenwerken afgerond zijn, kan er al snel aan de afwerking begonnen worden. Omdat houtskeletbouw een droge bouwmethode is, hoeft u ook niet te wachten tot het bouwvocht is weggetrokken. U kan dus meteen beginnen schilderen. Een houtskeletbouw woning is per definitie een energiezuinige woning. Dit type woning is zeer goed te isoleren en warmt snel op, zodat u veel minder verwarming nodig heeft. U zal onmiddellijk rendement ervaren als de maandelijkse energiefactuur daalt. Hout is een natuurlijk materiaal, dat volledig hernieuwbaar is en niet vervuilend bij verwerking ervan.

Met een houtskeletbouw woning draagt u dus uw steentje bij aan een schoner milieu, tegenwoordig ook een belangrijke factor om rekening mee te houden. Vraagt u zich inmiddels af wat er allemaal mogelijk is? Surf dan even naar de website. 3Bouw heeft heel wat ervaring in houtskeletbouw en kan u exact vertellen wat er mogelijk is binnen uw wensen en budget. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan levert deze firma u op korte termijn een perfect afgewerkte nieuwbouwwoning af. U hoeft alleen nog uw spullen in te pakken en de verhuiswagen te reserveren!

http://www.3bouw.be/houtskeletbouw