Kartta
Image default
Business / Business Services

ICT bedrijf Veenendaal zorgt voor uw ICT-voorziening

Op zoek naar een ICT bedrijf in Veenendaal die ICT-voorziening biedt op een manier die voor u plezierig is? Dan heeft u met Xantion het ICT bedrijf voor u gevonden! Niet voor niets is ons motto “Xantion, ICT uit de kraan”. Wij van Xantion willen ICT zo plezierig voor u maken dat het net zo gemakkelijk verkrijgbaar en transparant is als het water wat uit uw kraan loopt. Aangezien elk bedrijf tegenwoordig met ICT te maken krijgt, vooral sinds de digitalisering, kunt ook u er natuurlijk niet aan ontkomen. Dit hoeft allemaal echter niet ingewikkeld of duur te zijn. Het is onnodig om deskundigen in te huren of veel in ICT te moeten investeren in uw bedrijf, besteed uw ICT-voorziening in plaats daarvan uit aan ons voor maar 1,95 euro per dag per werkplek! Dit is inclusief netwerken, servers, het managen van beveiligde verbindingen naar uw leveranciers en thuiswerkplekken en een complete service met onze helpdesk waar u altijd naartoe kan gaan met uw (grote of kleine) vragen. Naast de standaard ICT-beheer van servers en netwerken met de bijbehorende consultancy verzorgen wij ook uw VoIP (bellen via internet) en Cloud. Wij werken dan vanuit ons kantoor in Ede aan uw ICT-voorziening. Makkelijk toch?

ICT bedrijf Veenendaal met een persoonlijke werkwijze

Zoekt u een ICT bedrijf in Veenendaal dat eerlijk, creatief, gedreven, toegankelijk en praktisch te werk gaat? Om uw ICT-voorziening daadwerkelijk zo plezierig mogelijk voor u te maken hebben wij een paar speerpunten bij ons bedrijf. Ten eerste vinden wij het belangrijk dat onze zaken eerlijk en open gaan. Wij bieden onze zakelijke relaties veel vrijheid. Daarnaast proberen wij bij elk probleem de passende oplossing te vinden op een creatieve manier. Elke situatie is namelijk verschillend. Dit betekent ook dat wij erg gedreven zijn in onze focus op het beste resultaat voor onze klant. Onze open houding geldt ook voor uw vragen. Geen enkele vraag is een zinloze vraag. ICT kan ingewikkeld zijn maar hier helpen wij u bij met onze toegankelijke aanpak. Dit houdt ook in dat wij geen onnodig moeilijke termen gebruiken maar met u zo praktisch mogelijk aan de gang gaan. Uw bedrijf krijgt een vast team aangewezen waardoor u altijd contact heeft met iemand die u al kent en die uw bedrijf goed kent. Ook kunt u gemakkelijk op- en neerschalen en 40% besparen door lage voorspelbare kosten met onze “ICT verzekering”. Wat de ontwikkelingen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw ICT-voorziening in orde is.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Via onze site kunt u een contactformulier invullen of een afspraak of offerte aanvragen. Hier staan ook onze routebeschrijving naar ons kantoor, ons telefoonnummer en e-mailadres. Als u hier toch bent kunt u meteen onze mooie foto’s van onze werknemers bekijken of ons blog lezen.

Op zoek naar een ICT bedrijf in Veenendaal? Bekijk de website.