Kartta
Image default
Business / Business Services

Ik stel zelf mijn laptop samen

Ken je dat gevoel? Je vergelijkt alle soorten laptops met elkaar, maar bent nog steeds niet helemaal tevreden. De ene laptop is op bepaalde punten duidelijk beter dan de andere, maar er ontbreekt iets. Dit probleem is verleden tijd, want vanaf nu maak je een laptop op maat. Bij deze winkel is het mogelijk om je laptop volledig naar eigen wens samen te stellen.

 

Hoe werkt het?

Je kunt een laptop samenstellen voor zakelijk gebruik, maar ook voort thuisgebruik en gaming. Het samenstellen van een barebone (base) laptop gaat als volgt. Allereerst wordt er een barebone gekozen. Om een geschikte barebone te vinden kan je de filteropties aan de linkerkant gebruiken of verder scrollen naar beneden om te kiezen tussen verschillende varianten. Daarna maak je een keuze uit een 14, 15 of 17 inch laptop. Na het kiezen van het formaat kies je de componenten en software, volledig naar eigen wens. Voorbeelden van componenten waar je uit kan kiezen zijn: werkgeheugen, processors, besturingssystemen, accessoires en bluetooth.

 

Keuze van het besturingssysteem

De service van dit bedrijf gaat ver. Dit blijkt uit het flexibele aanbod. Het is mogelijk om een laptop krijgen zonder Windows, maar ook om het besturingssysteem zelf te installeren. Voor een Linux computer is dit het adres waar je moet wezen. Er worden Linux-laptops aangeboden met verschillende distro’s. Voorbeelden zijn: Linux Mint, Kubuntu, Ubuntu en Elementary OS. Wat zelfs ook nog mogelijk is: Windows en Linux. Een dual boot is zonder probleem eenvoudig te configureren. Voor dit bedrijf is dat geen probleem. De consument laat het weten en samen wordt er gekeken naar een oplossing! Het bedrijf biedt echter meer dan de genoemde producten. Ook voor een mini pc kunt u hier terecht. Tel daar nog eens de drie jaar garantie bij, in plaats van twee jaar garantie bij de meeste laptopfabrikanten. De klant is door individuele kwaliteitstesten bij elke bestelling verzekerd van een goed werkend systeem!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/