Kartta
Image default
Business / Business Services

Je zoekt een advocaat Zeist?

Je zou kunnen aannemen dat je in alle gevallen het liefst vroeg en vaak een advocaat zou moeten bellen. Maar er zijn omstandigheden waarin de juridische kosten beter kunnen worden besteed aan een vakantie of een paar sessies met een therapeut om je gevoelens te leren uiten. Misschien ben je zelfs beter af met een paar goede schoenen of een nieuwe golfclub. In ieder geval iets waardoor je een glimlach op je gezicht krijgt.

Wanneer moet je Schouten Advocaten bellen?

Conflicten vereisen zoals hierboven al geschreven niet altijd een advocaat Zeist om opgelost te worden. Maar wanneer bel je nu wel een advocaat? In ieder geval in elke situatie waarin handboeien aan te pas komen. Een incident van het rijden onder invloed of huiselijk geweld; beschuldigingen van elke vorm van crimineel gedrag, waaronder witteboordencriminaliteit of belastingfraude, moeten je rechtstreeks naar je advocaat leiden. Als je geen advocaat hebt, dan moet het eerste telefoontje naar iemand zijn die je vertrouwt en je kan helpen er een te vinden. En als je dan een betrouwbare advocaat hebt gevonden, volg dan zijn of haar advies, dat is waar je hem of haar natuurlijk voor inhuurt.

Lichamelijk letsel

Je hebt lichamelijk letsel opgelopen, een ongeluk gehad of een ongeluk veroorzaakt. Je kunt een huis gekocht hebben dat astma veroorzaakt door verborgen schimmel, of het vriendje van je zoon is ernstig gewond geraakt bij het spelen op de trampoline in je achtertuin. Vertrouw niet altijd op je verzekeringsmaatschappij om deze strijd voor je te voeren.

Erfrecht

Het financiële welzijn van je erfgenamen, met name minderjarige kinderen, is te belangrijk om het risico te nemen om gewoon een paar euro te besparen. Die euro’s worden goed besteed zelfs als je het zelf niet meer kan meemaken.

Echtscheiding

Je staat op het punt te gaan scheiden. Als je geen dure woning, minimale schulden en geen kinderen hebt, kun je dit misschien helemaal zelf regelen. Als er sprake is geweest van enige vorm van huiselijk geweld, aanzienlijke rijkdom of schuld, kinderen (zelfs gekoesterde huisdieren), bel dan zeker Schouten Advocaten uit Zeist. Handel niet als je eigen persoon.