Kartta
Image default
Business / Business Services

Laadkompas

Laadkompas 

Laadkompas is een geheel onafhankelijke vergelijker van laadpalen en oplaadstations. Doordat het onafhankelijk is kunt u erop vertrouwen dat u het beste advies krijgt.  Naast deze werkzaamheden heeft Laadkompas u nog meer te bieden. Hoe het bedrijf vergelijkt en de inkomsten van Laadkompas worden hieronder besproken.

 

Werkzaamheden Laadkompas 

Laadkompas is een vergelijkingssite voor een laadpaal bij u thuis en op werk. Daarnaast kun je bij Laadkompas meer dan alleen een laadpaal kopen. Het bedrijf houdt de markt in de gaten en laat het u weten wanneer er misstanden zijn bij oplaadstations. Bovendien heeft Laadkompas op de website een actuele overzicht van openbare laadpalen. 

 

Hoe Laadkompas vergelijkt 

Alle laadpalen waarvan Laadkompas de productspecificaties kent worden vergeleken en meegenomen om u het beste advies te geven. Het advies wordt gegeven door de experts van Laadkompas. Doordat Laadkompas onafhankelijk is kunt u vertrouwen op het beste advies. U krijgt een top 3. Hierin is het aan u om te kiezen tussen de drie mogelijkheden. Als u een laadpaal gekozen heeft kunt u deze gelijk bestellen op de website van Laadkompas. Zo heeft u snel uw laadpaal in huis. 

  

Inkomsten Laadkompas 

Laadkompas verdient dus alleen geld wanneer u een laadpaal koopt. Hier krijgt het bedrijf een kleine vergoeding voor. Voor het vergelijken van oplaadstations verdient Laadkompas niks. Van de eenmalige vergoeding kan het bedrijf de website verbeteren en de experts die een goed advies geven betalen. Echter blijft het doel van Laadkompas: de consumenten en bedrijven helpen. 

 
 
De werkzaamheden van Laadkompas zijn dus het vergelijken van laadpalen en oplaadstations en het op de hoogte stellen van ontwikkelingen in de markt. De inkomsten worden door Laadkompas alleen gehaald uit het vergelijken van laadpalen.

https://laadkompas.nl/