Kartta
Image default
Business / Business Services

Laat uw woning snel verkopen op deze manier

Snel je huis verkopen klinkt als een onmogelijke uitdaging. In samenwerking met een verkoopmakelaar zul je altijd afhankelijk zijn van andermans keuzes en planning, waarbij het veel geduld en tijd kan vragen. Toch blijkt er inmiddels een ideaal alternatief mogelijk te zijn.

Uit gemakzucht kiezen veel woningeigenaren ervoor om de woning te verkopen met een verkoopmakelaar aan de zijde. Uiteraard kan een makelaar veel voordelen bieden rondom de verkoop van een woning, al hangt daar een schrikbarend prijskaartje aan.

Kennis van een makelaar

Een verkoopmakelaar is enorm aantrekkelijk door de kennis die het betreffende persoon heeft. Een makelaar is elk moment van de dag op de hoogte van de regels en de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Zo heeft een verkoopmakelaar de kennis om de woning goed op de markt te zetten met een terechte verkoopprijs en een sterke koopakte. Daarnaast neemt de makelaar tijdrovende raken uit handen, waaronder de promotie van het huis en de sleuteloverdracht.

Kosten van een makelaar

Helaas is een verkoopmakelaar niet gratis in huis te halen. Daarbij blijven de kosten ook niet enkel bij de loonkosten van de makelaar, maar ook voor alle uitgevoerde taken zal een bepaald bedrag betaald moeten worden.

Zo worden onder meer de opstartkosten meegenomen in de totale kosten. Men betaalt opstartkosten voor het onder de aandacht brengen van de woning bij potentiële kopers, denk hierbij aan een ‘Te koop-bord’ of het plaatsen van de woning op een huizensite als Funda.

Helaas blijft het daar niet bij. Ook het maken van professionele foto’s en video’s kunnen meegenomen worden in de kosten. De makelaar zal hiervoor een professionele fotograaf inhuren om zeker te zijn van kwalitatieve foto’s en video’s.

Daarnaast wordt de moeite van de makelaar ook in kosten gebracht. Zo zal er veel tijd worden besteed aan het plaatsen van uw woning op een huizensite, het opstellen van advertenties en het opnemen van contact met mogelijke geïnteresseerden.

Kosten besparen?

Gelukkig bieden investeerders in vastgoed, Koen en Marlous, het ideale alternatief voor deze dure grap. Koen en Marlous zijn al enkele jaren werkzaam als investeerders en hebben al veel woningeigenaren blij gemaakt met de betreffende werkwijze.

Het huis verkopen kan gemakkelijk plaatsvinden door een kennismakingsgesprek en bezichtiging in te plannen met de investeerders. Hierbij krijgen Koen en Marlous een duidelijk beeld van het pand en kunnen zij een terecht bod uitbrengen. Indien de verkopers akkoord gaan met het betreffende bod zal de woning direct in handen zijn van Koen en Marlous en kunnen de verkopers in hun nieuwe huisje trekken.

http://zelfwoonhuisverkopen.nl