Kartta
Image default
Business

LED sportverlichting verbetert de prestaties

Heb jij nog halogeen verlichting, die niet meer van deze tijd is? Dan is het nu tijd om over te stappen naar LED sportverlichting. Door het aanschaffen van LED sportverlichting creëer je optimale condities voor sporters. Naast het leveren van een toegevoegde waarde aan sporters verbruik je ook 65% minder energie en gaat deze verlichting ruim 10 keer zo lang mee. Hierdoor creëer je een win-win situatie.

De eigenschappen van led verlichting

Als je besluit om LED sportverlichting aan te schaffen is het goed om te weten dat de eigenschappen er niet om liegen. Dit type verlichting voorkomt namelijk schaduwvorming. Hierdoor kun jij optimaal van het spel genieten en is het zelfs mogelijk om het spel te filmen zonder schaduwen. Daarnaast voorkomt de verlichting ook verblinding en storingen waardoor sporters optimaal gebruik kunnen maken van de prachtige ruimte om hun favoriete sport te beoefenen.

Een offerte op maat

Ben jij enthousiast geworden over deze prachtige verlichting methode? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden voor het aanschaffen. Hierbij is het wel goed om altijd een offerte op maat te vragen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Hierbij is het altijd goed om de afmetingen van het plafond mee te nemen zodat de specialisten kunnen kijken hoeveel verlichting er nodig is. Daarnaast is het ook goed om rekening te houden met de NEN-voorwaarden.