Kartta
Image default
Business / Business Services

Lichtoplossingen voor industrie van Schréder

Bij Schréder Experts in Lightability vind u LED-verlichtingsoplossingen die zorgen voor aanzienlijke kostenreducties door besparingen op energie en onderhoud. Ons bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring en een alles omvattende aanpak om totaaloplossingen te bieden voor industriële installaties, van ontwerp tot aftersales.

Besparingen door Schréder

Schréder doet er alles aan om binnen het bedrijfsleven lichtoplossingen te bieden die grote besparingen leveren. Onze armaturen bieden een lage watt per vierkante meter. Zo krijgt u de juiste lichtopbrengst, maar dan met een beperkt aantal armaturen. Doordat onze armaturen zijn gebouwd met corrosiebestendige materialen zijn ze stof-, vocht- en waterdicht. In actieve werkomgevingen hebben alle medewerkers behoefte aan kwalitatieve verlichting om veilig te kunnen werken en nauwkeurig machines te kunnen bedienen. Goed licht is van groot belang voor een veilige werkomgeving.

Veilige werkomgeving

Een veilige werkomgeving heeft goed licht nodig. Hoe sneller en gemakkelijker het is om gevaar te zien, hoe gemakkelijker het is om dit te vermijden. Verlichting mag om die reden niet flikkeren of verblinden, dit kan namelijk leiden tot hoofdpijn en uiteindelijk ziekteverzuim, maar belangrijk nog kan het ertoe leiden dat werknemers situaties verkeerd kunnen inschatten. Traditionele ontladingslampen geven een andere kleur licht af, waardoor het lastig kan zijn voor werknemers om goed te lezen en kleuren te herkennen. Onze LED armaturen leveren veel natuurlijker licht, dat vergelijkbaar is met natuurlijk daglicht. Helder, schitteringsvrije LED-verlichting maakt werknemers meer alert en zorgt voor een verbetering van het concentratievermogen. Dit leidt op zijn beurt tot minder fouten.

Snelle terugverdientijd

De gemiddelde terugverdientijd met onze armaturen is drie jaar. De armaturen gaan echter wel langer dan tien jaar mee. De aanzienlijke vermindering van de energie- en onderhoudskosten leidt tot besparingen die de winstgevendheid vergroten. Wij voegen sensoren toe, die naadloos kunnen integreren met bestaande gebouwbeheersystemen. De sensoren zien wanneer iemand in de ruimte is en geven alleen op dat moment licht. Dit bespaart extra, omdat er alleen licht brandt wanneer het echt nodig is. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor grote besparingen, maar ook voor deskundigheid, passie, innovatie en duurzaamheid. Kijk ook eens op onze website naar onze eerdere projecten en wat we eventueel voor u kunnen betekenen.