Kartta
Image default
Business / Business Services

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is een term die we steeds vaker horen de laatste tijd. Door de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van technologie is onze wereld drastisch aan het veranderen. Zo zien we dat steeds meer werk gedaan gaat worden door robots en computers. In vele sectoren zullen er veel arbeidsplaatsen gaan verdwijnen als gevolg hiervan. In andere sectoren zullen er veel banen bijkomen. Er vindt in feite een verschuiving plaats binnen de arbeidsmarkt. Wil je als werknemer weten of jouw baan in de toekomst op de tocht komt te staan, ga dan eens op onderzoek uit. Wanneer je er op tijd bij bent, kan je hier op anticiperen. Je kan je laten omscholen, of besluiten om in een andere sector te gaan werken, waar het beroep in de toekomst nog wel zal bestaan. Er is in Nederland namelijk werk genoeg te vinden, maar dan wel in bepaalde sectoren. Vanuit het oogpunt van de werkgever liggen er ook enorme kansen. Door te investeren in ICT en automatisering, kan je in de toekomst minder personeel gaan inzetten, en zodoende je winst verhogen. Echter moet je wel op zoek gaan naar een gepaste oplossing voor het personeel dat je niet meer nodig hebt. Met de juiste loopbaanbegeleiding betekent dit een oplossing voor alle betrokkenen. ADXpert Arbeidsdeskundig Expertisecentrum is een specialist op het gebied van loopbaanbegeleiding.

Loopbaanbegeleiding bij ADXpert

ADXpert is een specialist op het gebied van loopbaanbegeleiding. Wanneer duidelijk wordt dat werknemer en werkgever uit elkaar gaan, dan kan dit op een, professionele, menselijke en doelgerichte manier. Door middel van een helder en overzichtelijk plan, uitgevoerd door professionals, wordt er toegewerkt naar een gezamenlijk doel. Uiteindelijk zal een werknemer buiten de organisatie een nieuwe start maken. Hierbij wordt rekening gehouden met talent, persoonlijke omstandigheden en persoonlijke wensen. ADXpert maakt bij loopbaanbegeleiding gebruik van een psycholoog, een jobcoach en een arbeidsdeskundige. Zo besef je al snel dat het eind van je huidige baan niet het einde van de wereld is. Al gauw wordt duidelijk dat je nog veel meer in je mars hebt. Loopbaanbegeleiding bij ADXpert staat voor een nieuw begin voor zowel werkgever als werknemer.

Nieuwe start

Loopbaanbegeleiding bij ADXpert kan de oplossing zijn wanneer je als organisatie te maken krijgt met overtallig personeel. Je wilt toch op een goede manier uit elkaar. Wil je weten wat ADXpert voor je organisatie kan betekenen op het gebied van loopbaanbegeleiding, bezoek dan de website en neem contact op.