Kartta
Image default
Business / Business Services

Loopbaancoach in Wageningen nodig?

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Wageningen? Dan zit je op het goede adres bij BLCC, wij verzorgen niet alleen loopbaanbegeleiding, maar ook studiekeuzebegeleiding. Wij zijn er zodat jij met meer zelfvertrouwen naar de volgende stap in je carrière of studie kan gaan. Maar wanneer heb je loopbaanbegeleiding nodig? Met welke vragen moet je zitten voordat het een goede keuze is om loopbaanbegeleiding te gaan nemen? Daar zullen we je mee helpen, maar wanneer je al loopbaanbegeleiding aan het overwegen bent, is dat een rWageningenlijk goede indicatie dat je er goed gebruik van kan maken in deze fase van je carrière. Bekijk deze loopbaancoach in Wageningen.

Loopbaancoach in Wageningen: vragen

Een loopbaancoach nemen in Wageningen is een goed idee wanneer je met een aantal vragen zit. Een aantal voorbeelden van veelvoorkomende vragen zijn: wil of moet je van baan veranderen? Of, sta je voor een studie- of beroepskeuze waar je even niet weet wat je ermee aan moet? Twijfel je eigenlijk al jarenlang of je niet een droom kan realiseren en wat dat jou allemaal kan brengen? Zou je graag meer voldoening vinden in jouw werk en goede loopbaanperspectieven willen hebben? Zijn er misschien ontwikkelingen bij de huidige werkgever waar je niet erg enthousiast van wordt, of zelfs ander werk door moet gaan zoeken? Of, is het tijd om je werk en loopbaan even goed onder de loep te nemen, omdat jouw privé omstandigheden zijn veranderd in de tijd dat je begonnen bent met werken? Als het antwoord op enkele of meerdere van deze vragen ja is, dan heb je een loopbaancoach nodig die je kan begeleiden bij deze kwesties.

Persoonlijke coaching

Eén van de dingen die je kunt verwachten wanneer je loopbaanbegeleiding aanvraagt bij BLCC is dat het traject aan jouw persoonlijke privé omstandigheden zal worden aangepast. Niemand heeft er namelijk wat aan wanneer je gewoon een standaard programma volgt die niet inspeelt op je eigen talenten en zwaktes. Alles is dus afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Onderling maken we samen een plan van aanpak, en je houdt zelf de regie over alles door actief inbreng te hebben. Samen gaan we het aanpakken!