Kartta
Image default
Business / Business Services

Mediator Wageningen nodig?

Met hulp van Anneruth van In2Mediation, mediator Wageningen, kunt u op een goede manier afscheid van elkaar nemen, zonder elkaar telkens in de haren te vliegen. Sommige mensen leren waardevolle lessen tijdens hun huwelijk. Sommige echtparen worstelen jarenlang in een vagevuur, waar het huwelijk niet helemaal slecht genoeg is om op te geven, maar ook weer niet helemaal goed genoeg is om gelukkig te zijn. Deze mensen zitten vast in een dilemma. Hulp van de mediator in Wageningen komt dan zeker als geroepen. Bekijk deze mediator uit Wageningen.

Mediator Wageningen als u zorgvuldig te werk wilt gaan

Zonder de hulp van de mediator in Wageningen neemt u wellicht te snel en te vaak niet goed overwogen beslissingen. Beslissen om een huwelijk te verlaten is een zeer belangrijke beslissing, die ook zeer zorgvuldig moet worden genomen. Een die u pas moet overwegen als u alle feiten kent en alle soorten oplossingen heeft geprobeerd. Het is altijd een zeer persoonlijke beslissing. In veel gevallen kan een mediator u helpen bij het beoordelen van de voor- en nadelen van het wel of niet beëindigen van uw huwelijk.

Hoofdoorzaak huwelijksproblemen

Communicatieproblemen zijn vaak de hoofdoorzaak van het uiteenvallen van huwelijken. Ze leiden tot gevoelens van woede en soms tot ontrouw. Gehuwde stellen kunnen werken aan het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden. Alle echtparen vechten verbaal met elkaar. Het is normaal. Het is de manier waarop een echtpaar omgaat met hun geschil dat aangeeft of het huwelijk al dan niet succesvol zal zijn.

Soms, ondanks de inspanningen van een koppel zullen zij dan toch besluiten om te gaan scheiden. Als ze dat doen, kunnen ze Anneruth inschakelen om alle voorwaarden van hun echtscheiding met het stel te bespreken en uit te werken en vast te leggen in een echtscheidingsconvenant. En, indien van toepassing, in het ouderschapsplan waarin de belangrijke en heel duidelijke afspraken over bijvoorbeeld kinderalimentatie en co-ouderschap worden vastgelegd. Door Anneruth van In 2 Mediation in te schakelen, bespaart u op de kosten van een (dure) advocaat. Terwijl alles toch snel en goed voor u geregeld wordt. Zodat u zich wat dat betreft in ieder geval geen zorgen meer hoeft te maken.